Ζητά την καταδίκη Πολάκη, αλλά για τον Κυρανάκη… σιωπή – Η αποστομωτική απάντηση Τζάκρη σε Συρεγγέλα

Ζητά την καταδίκη Πολάκη, αλλά για τον Κυρανάκη… σιωπή – Η αποστομωτική απάντηση Τζάκρη σε Συρεγγέλα

Να μην έχει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» κάλεσε τη Μαρία Συρεγγέλα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μετά τη δήλωση της γραμματέα της ΝΔ, η οποία ζήτησε από τους βουλευτές να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προς εκείνη προχθές το βράδυ στη βραδινή εκπομπή του Attica.

«Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό. Καλώ όλες τις συναδέλφισσές και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά το γαλάζιο στέλεχος.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στέλνει πληρωμένη απάντηση στη Μαρία Συρεγγέλα, υπενθυμίζοντάς της πως ως «υφυπουργός Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλου, ως γραμματέας, ως γυναίκα και ως άνθρωπος» δεν καταδίκασε την επίθεση του Κώστα Κυρανάκη προς εκείνη, επίσης σε τηλεοπτικό πάνελ. Μάλιστα παραθέτει και το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Καταδικάζουμε κάθε προσβλητική συμπεριφορά – Να ζητήσει συγγνώμη η ΝΔ για Κυριαζίδη και Κυρανάκη» (Video)

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θ. Τζάκρη:

«Αγαπητή κυρία Συρεγγέλα,

Διάβασα την πρόσκληση σας να πάρω θέση στην εξύβριση σας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος τυγχάνει και προσωπικός μου φίλος. Πολύ κακώς σας εξύβρισε, χάνοντας το όποιο πολιτικό δίκαιο υπεράσπιζε!

Ωστόσο ως διακριτή πολιτειακή παράγοντας που είστε, οφείλετε να υπηρετείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα ή απλούστερα να μην έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Θα μπορούσατε άραγε να μου παραθέσετε τις σχετικές δικές σας δηλώσεις καταδίκης στην δική μου περίπτωση ως Υφυπουργός αρμόδια για τα θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλου, ως γραμματέας, ως γυναίκα και ως άνθρωπος, γιατί κατά την έρευνα στο αρχείο μου δεν σας εντόπισα.

Σας παραθέτω το video του ουτιδανού Κυρανάκη να με εξυβρίζει πολύ χειρότερα κι εντελώς απρόκλητα. Ο δε ουτιδανός λίγες εβδομάδες μετά υπουργοποιήθηκε από τον «ευπατρίδη» Πρωθυπουργό σας».

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικό σχόλιο του Κάιλ Γκας σε συναυλία: «Μην αστοχήσετε στον Τραμπ την επόμενη φορά» (Video)

Μέτρα – «ασπιρίνες» από τον Μητσοτάκη για την ενεργειακή ακρίβεια ενώ οι τιμές καλπάζουν

Καιρός: «Καμίνι» η χώρα για 48 ώρες – Θα φτάσει τους 43 βαθμούς το θερμόμετρο

Παράνομο εξεταστήριο στο προεδρικό γραφείο του Εξαδάκτυλου – Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη καταπατά νομιμότητα, ηθική και ιατρική δεοντολογία

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: «Τα οικονομικά μας ήταν πάντα διάφανα» – Επανεξετάζονται όλα τα έξοδα

«Έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ από το 2013» – Τι έλεγε η Φώφη Γενημματά για την Άννα Διαμαντοπούλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter