Ζαχαριάδης: «Ας χωνέψει ο κ. Μπακογιάννης ότι οι Αθηναίοι τον τιμώρησαν για την αλαζονική και αναποτελεσματική θητεία του»

Ζαχαριάδης: «Ας χωνέψει ο κ. Μπακογιάννης ότι οι Αθηναίοι τον τιμώρησαν για την αλαζονική και αναποτελεσματική θητεία του»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Η προκλητική στάση του Κώστα Μπακογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας την Τετάρτη, όπου προσπάθησε να «νεκραναστήσει» τη Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να δέχεται βολές.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτής Πόλη, Κώστας Ζαχαριάδης, με ανάρτησή του στο facebook τονίζει ότι πρώην δήμαρχος «κρύβει την αποτυχία του πίσω από την ακροδεξιά».

Επίσης τον καλεί να «αποφεύγει άστοχες και προκλητικές τοποθετήσεις που νεκρανασταίνουν και δίνουν ρόλο στους ναζί και μάλιστα σε μια εποχή που η εγρήγορση απέναντι στην ακροδεξιά πρέπει να είναι ενισχυμένη».

Διαβάστε σχετικά: «Μπουρλότο» στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας έβαλε ο Μπακογιάννης με άσχετες αναφορές στην «Χρυσή Αυγή»

Η ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη:

«Ο κ. Μπακογιάννης έκρινε ότι η χθεσινή συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα ζητήματα της Καθαριότητας δεν ήταν αρκετά σημαντική για να τη σεβαστεί.

Επέλεξε να τη δυναμιτίσει, στρέφοντας τη συζήτηση στο αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών όπου αποδοκιμάστηκε από τους Αθηναίους, και ισχυριζόμενος ότι αυτό ήταν προϊόν της στήριξης των νεοναζί.

Είναι ο ίδιος που, όταν η αντιπολίτευση στο Δήμο Αθηναίων ζητούσε μέτρα για τον αποκλεισμό των νεοναζί από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκείνος κώφευε.

Ας χωνέψει ο κ. Μπακογιάννης ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες τον τιμώρησαν για την αλαζονική και αναποτελεσματική θητεία του. Η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων πέτυχε να βάλει τον Δήμο Αθηναίων σε άλλη τροχιά.

Αν η παράταξή του αδυνατεί να συνεισφέρει δημιουργικά στο καλό της πόλης, τουλάχιστον ας αποφεύγει άστοχες και προκλητικές τοποθετήσεις που νεκρανασταίνουν και δίνουν ρόλο στους ναζί, και μάλιστα σε μια εποχή που η εγρήγορση απέναντι στην ακροδεξιά πρέπει να είναι ενισχυμένη».

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: «Η Λινού κρύβει έγγραφα για να παραπλανήσει τον κόσμο – Εισπράττει παράνομα 1 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο»

Δούρου για συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν: «Κατώτερος των περιστάσεων ο υπουργός – Χωρίς στρατηγική η ΝΔ»

Φάμελλος: «Δεν μπορώ να βλέπω πλέον αυτή την κατηφόρα – Σέβομαι την πρόταση Γεροβασίλη για εκλογές»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter