Ζαβαρακατρανέµια

Ζαβαρακατρανέµια

Είναι µια µεγάλη µουσική στιγµή. Η φωνή που συνδέθηκε µε τον Γιάννη Μαρκόπουλο για περισσότερα από 40 χρόνια, ο Χαράλαµπος Γαργανουράκης που τραγούδησε µόνο Μαρκόπουλο, επιστρέφει. Εστω για λίγο. Θα παραστεί στη συναυλία-αφιέρωµα στον σπουδαίο µουσικοσυνθέτη (τραγουδούν οι Γιώργος Περρής, Γιώργος Νικηφόρου-Ζερβάκης, ∆άφνη Ζουρνατζή) που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο του εορτασµού 50 χρόνων από την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέµβρη. Για να µην ξεχνιόµαστε πάντως πολιτικά, οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σηµίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχουν την τιµητική τους εκεί. Πέρα από την οµιλία του νυν προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, οι τρεις θα απευθύνουν χαιρετισµό, ενώ θα τιµηθούν ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέµβρη 1974. Ζαβαρακατρανέµια ίλεως ίλεως/ λάµα λάµα νάµα νάµα νέµια… Παν.Μπ.

Δείτε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Πώς να μην βρεθείτε… μπλεγμένοι στην Ευρωβουλή – 5+1 «συμβουλές» από το Politico

Αγρότες στη Θεσσαλία: «Επικοινωνιακή εμφάνιση Μητσοτάκη – Πλημμυροπαθείς ήταν στα 200 μέτρα γιατί είχε βάλει τα ΜΑΤ» (Video)

Φιμώνουν υγειονομικούς με πιστοποιητικό εχεμύθειας – Καταγγελία-αποκάλυψη για την 7η ΥΠΕ

Καρδίτσα: Το θρίλερ της εξαφάνισης του 28χρονου και η σκιά για «γαλάζια» παρέμβαση

Υπέρ της μομφής η συντριπτική πλειοψηφία των 87 – «Αν διαγραφεί ο Σπίρτζης, μετά θα είμαστε όλοι υποψήφιοι για διαγραφή»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter