Ζαραλίκος στο documentonews.gr: «Τον ευχαριστούμε που στηρίζει τη σάτιρα» – Τι απαντούν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ανδρουλάκη

Ζαραλίκος στο documentonews.gr: «Τον ευχαριστούμε που στηρίζει τη σάτιρα» – Τι απαντούν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ανδρουλάκη

Σάλος έχει προκληθεί από τη μήνυση του Νίκου Ανδρουλάκη στον γνωστό κωμικό για ένα Tweet που έχει αναρτηθεί πριν από αρκετούς μήνες (Ιούνιο). Το documentonews.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος είπε με «σατιρική διάθεση» ότι «ευχαριστούμε τον κ. Ανδρουλάκη που στηρίζει την σάτιρα» και μάλιστα σε μία εποχή που όπως είπε «γίνεται χαμός».

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο «αρχηγός» που μήνυσε τον κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι πρώτη φορά στη ζωή μου «μου κάνουν μήνυση» και μάλιστα ένας πολιτικός αρχηγός. Στην προηγούμενη περίπτωση όπως ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης «είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση, αλλά δεν έχει φτάσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον δεν το ξέρω» είπε χαρακτηριστικά.

Στις 4 Νοεμβρίου το υπόμνημα

Σε ότι αφορά το νομικό κομμάτι και την συνολική του απάντηση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε «ότι ο δικηγόρος μου διαβάζει τη μήνυση σε βάθος, ώστε να έχουμε μία συνολική εικόνα». Μάλιστα, είπε ότι θα καταθέσει υπόμνημα στις 4 Νοεμβρίου. Σε ότι αφορά τη συζήτηση για το χρόνο που έγινε η μήνυση είπε ότι «πραγματικά δεν ξέρω, διότι δεν ξέρω και τη χρονική διαδικασία σε μία μήνυση».

Νομικοί εκπρόσωποι Ανδρουλάκη: «Η μήνυση έγινε όταν ανέβηκε το τουίτ»

Από τη μεριά του Νίκου Ανδρουλάκη οι νομικοί του εκπρόσωποι είπαν στο documentonews.gr ότι «η μήνυση έγινε όταν αναρτήθηκε του τουίτ, απλά τώρα πήγε στον κ. Ζαραλίκο η κλήση από τον εισαγγελέα για έγγραφες εξηγήσεις». Παράλληλα, πρόσθεσαν ότι «είναι μία λιτή μήνυση, η οποία δεν έχει σχέση με λογοκρισία και την σάτιρα, καθώς επρόκειτο για ένα συκοφαντικό τουίτ που συνέδεε το σκάνδαλο των υποκλοπών με σεξεργάτριες».

Διαβάστε επίσης

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Επίκαιρη Ερώτηση Σαλμά σε Θεοδωρικάκο για το λαθρεμπόριο καυσίμων: «Κλοπή με τουρκικές αντλίες – Τα είχα πει στον Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή για την κατάρρευση του ΕΣΥ – «Ας έρθουν στη Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους», λέει ο Παππάς

Βίος και πολυτέλεια του σερ Πιτσιλή

Οι πρωταγωνιστές της απάτης-καρουζέλ και οι στενοί δεσμοί με την κυβέρνηση

Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα νορβηγικής ψώρας σε σχολείο – Mεταδίδεται εύκολα, έχει έντονα συμπτώματα (Video)

Μεγαλώνει το χάσμα στη ΝΔ – «Να μη θεωρηθεί δεδομένη η ψήφος μου ούτε για ΠτΔ», λέει ο Βλάχος

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ – Εργασίες το καλοκαίρι για τις στέγες Καλατράβα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter