Υψηλόβαθμο «γαλάζιο» στέλεχος ανοίγει πάλι θέμα εκλογικού νόμου – «Τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πλάκα του Μωυσή»

Υψηλόβαθμο «γαλάζιο» στέλεχος ανοίγει πάλι θέμα εκλογικού νόμου – «Τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πλάκα του Μωυσή»

Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που πριν λίγες μέρες άνοιξε θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου, το συγκεκριμένο ζήτημα επανέρχεται, καθώς αυτή τη φορά ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Βασίλης Φεύγας, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ανέφερε ότι «νομίζω ότι δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε την αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλά πάντοτε στη χώρα μας οι εκλογικοί νόμοι είναι μια δυναμική διαδικασία».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «είμαι υπέρ της άποψης ότι τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πλάκα του Μωυσή ώστε να μην μπορεί να αλλάξει». Η συγκεκριμένη άποψη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της γαλάζιας παράταξης επαληθεύει τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση επεξεργάζεται με σοβαρούς όρους, λόγω της μεγάλης πολιτικής φθοράς που έχει υποστεί, την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να εξασφαλίζεται η αυτοδυναμία με ένα ποσοστό κοντά στο 35% για το πρώτο κόμμα και η είσοδος ενός κόμματος στη Βουλή να ανέβει από το 3% στο 5%.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης παίζοντας τον ρόλο του «λαγού» είπε στο dnews ότι «είμαι υπέρ της ενισχυμένης πλειοψηφίας, θέλω αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Δεν πιστεύω καθόλου πια σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Έχω υπηρετήσει σε δύο τέτοιες κυβερνήσεις, στην κυβέρνηση Παπαδήμου και στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και σας διαβεβαιώ ότι αδυνατώ να πιστέψω πως μπορεί να κυβερνηθεί αυτή η χώρα με μία Κυβέρνηση πολλών κομμάτων».

Διαβάστε επίσης

Politico για Τζιτζικώστα: «Ο γαιοκτήμονας Επίτροπος – Η λίστα ακινήτων και τα 18.000 ευρώ από την ΕΕ για μία φάρμα»

Μέση Ανατολή: Και τώρα που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου;

Λίβανος – ΥΠΕΞ: «Ο Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός λίγο πριν δολοφονηθεί – Ενημερώθηκαν ΗΠΑ και Γαλλία» (Video)

Φον ντερ Λάιεν: Μετά τους λύκους υπαναχωρεί και στην προστασία των δασών προκαλώντας τους οικολόγους

Νέο γαλάζιο αντάρτικο: Μετά την ερώτηση των «11», «χτύπημα» από τους «8» – Πριν το «Street Party» στη Ρηγίλλης

Κύρτσος: Ο Νετανιάχου αποτελεί το συμπλήρωμα του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν

Πολάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω για να χάσω (Videos)

Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter