Υπόθεση Σεμέδο: «Δεν υπάρχει ίχνος κακοποίησης της 17χρονης στην ιατροδικαστική έκθεση» λέει η δικηγόρος του Πορτογάλου

Μία μέρα πριν ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή (2/9) για να απολογηθεί κατηγορούμενος για την υπόθεση ομαδικού βιασμού μιας 17χρονης, η δικηγόρος του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού, Μαριζάννα Κικίρη, ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA πως ο πελάτης της είναι αθώος, καθώς όπως υποστήριξε, η ιατροδικαστική έκθεση δεν δείχνει ίχνη κακοποίησης της 17χρονης.

«Η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις, αλλά αυτό που μπορώ να πω σε αυτή τη φάση -γιατί όπως καλά γνωρίζετε είναι μυστική η ανάκριση και προστατεύονται τα δικαιώματα του κατηγορουμένου- είναι πως δεν υπάρχει κανένα μα κανένα απολύτως στοιχείο που να καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως, αποδεικνύεται η αθωότητά του» τόνισε η δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να κάνω σενάρια, ο ίδιος ο εντολέας μου απάντησε στους δημοσιογράφους για τον λόγο που ο ίδιος εικάζει. Εμείς, ως συνήγοροι υπεράσπισης, μελετούμε και εξετάζουμε τα στοιχεία. Πραγματικά σας μιλώ εντίμως και με το χέρι στην καρδιά, δεν θα αναλάμβανα μια υπόθεση ομαδικού βιασμού, ούτε καν βιασμού, ως γυναίκα κιόλας, αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητα του εντολέα μου, η οποία δεν προκύπτει μόνο από τα λεγόμενά του, αλλά κι απ’ όλα τα στοιχεία της δικογραφίας. Ήταν μια παρέα για πάρα πολλές ώρες μαζί, κινήθηκαν σε χώρους διασκέδασης και λοιπά. Επειδή δεν επιτρέπεται να εμφανίσουμε άλλα στοιχεία της δικογραφίας, θα πω απλά ότι τα ίδια τα στοιχεία και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση υποδεικνύει ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης της εγκαλούσης».