Υπόθεση Μαντλίν: Ο ύποπτος για την εξαφάνισή της «ομολόγησε ότι απήγαγε παιδί», λέει συγκρατούμενός του

Υπόθεση Μαντλίν: Ο ύποπτος για την εξαφάνισή της «ομολόγησε ότι απήγαγε παιδί», λέει συγκρατούμενός του

Ο ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν, Κρίστιαν Μπρούκνερ, φέρεται να ομολόγησε σε έναν συγκρατούμενό του ότι πήρε ένα παιδί από ένα πορτογαλικό διαμέρισμα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν την Τετάρτη σε δικαστήριο της Γερμανίας.

Ο 47χρονος καταδικασμένος για βιασμό φέρεται να ρώτησε τον συγκρατούμενό του, Λαουρέντιου Κόντιν, αν ήταν «κι αυτός» στη φυλακή για αδικήματα κατά παιδιών. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πήρε «ένα παιδί» κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης ενώ ζούσε στο Αλγκάρβε» όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

Ο Κόντιν ισχυρίστηκε ότι ο Μπρούκνερ «τον παρακάλεσε να κάψει το κρησφύγετό του όταν βγει από τη φυλακή και τον ρώτησε αν το DNA ενός παιδιού μπορεί να ληφθεί από οστά κάτω από το έδαφος».

Αυτή η εξέλιξη σημειώθηκε αφότου η γερμανική αστυνομία είχε προηγουμένως κατονομάσει τον Μπρούκνερ ως τον βασικό ύποπτο για την απαγωγή της 3χρονης Βρετανίδας Μαντλίν ΜακΚαν από το εξοχικό διαμέρισμα της οικογένειάς της, τον Μάιο του 2007, στην Πράια ντα Λουζ.

Έτσι, μιλώντας ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου του Μπραουνσβάιγκ, όπου ο Κρίστιαν Μπρούκνερ δικάζεται για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα, ο Λαουρέντιου Κόντιν αφηγήθηκε μια ιστορία που είχε εντυπωσιακές ομοιότητες με τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν ΜακΚαν.

Η μαρτυρία-κλειδί για τη Μαντλίν – Τι είπε ο συγκρατούμενος του Μπρούκνερ

«Ήταν σε μια περιοχή όπου υπάρχουν ξενοδοχεία και ζουν πλούσιοι άνθρωποι. Ανέφερε ότι ήταν κάπου με ανοιχτό παράθυρο, μου το είπε αυτό. Έψαχνε για χρήματα» φέρεται να δήλωσε ο συγκρατούμενος του υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

«Είπε ότι δεν βρήκε χρήματα αλλά βρήκε ένα παιδί και το πήρε. Δύο ώρες αργότερα, υπήρχαν αστυνομικοί και σκυλιά παντού, οπότε στη συνέχεια έφυγε μακριά, έξω από την περιοχή» συνέχισε.

«Λέω απλώς αυτά που μου είπε. Μαζί του ήταν ένα άτομο, με το οποίο είχε τσακωθεί, υποτίθεται ότι ήταν η γυναίκα του. Ανέφερε ότι πήρε το παιδί στην Πορτογαλία με το αυτοκίνητό του και την ώρα που η αστυνομία και τα σκυλιά ήταν στο σπίτι, έφυγε και εξαφανίστηκε», δήλωσε ο Κόντιν.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Επιμένει στη γραμμή περί «καλού κλίματος» η κυβέρνηση μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν

«Αφωνία» Μητσοτάκη παρα τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: «Καλό κλίμα» λέει το Μαξίμου παρά τις προκλήσεις του Τούρκου προέδρου για αναγνώριση του ψευδοκράτους

Τριάντα λεπτά διήρκησε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου – Τι συζήτησαν

Στον Άρειο Πάγο ο Πολάκης για Λινού: «Ενδείξεις ότι προκάλεσε ζημιά 5 εκατ. στο Δημόσιο» – Συνεχίζει τη μάχη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Σύντροφος Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στο documentonews.gr: «Έισήλθε εκτάκτως στο νοσοκομείο Σωτηρία με σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter