Υπόθεση Λύτρα: «Διαρρέουν σκόπιμα ψέματα εις βάρος μου», λέει η Σοφία Πολυζωγοπούλου (Video)

Υπόθεση Λύτρα: «Διαρρέουν σκόπιμα ψέματα εις βάρος μου», λέει η Σοφία Πολυζωγοπούλου (Video)

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα με τη σύζυγό του να φέρεται πως κατηγορεί την πλευρά του συζύγου της ότι προσπαθεί να την παγιδεύσει.

Πρόκειται βεβαίως για την δικηγόρο, Σοφία Πολυζωγοπούλου που έχει βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες αφού έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω παραβίασης των όρων που του είχαν επιβληθεί.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (24/06) από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξέσπασε σε άτομο από το πολύ στενό της περιβάλλον, μεταφέροντάς του ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» και ως άτομο που «θέλει να παγιδεύσει τον Απόστολο Λύτρα».

Ακόμα, η ίδια φέρεται να είπε ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε στο κοντινό της πρόσωπο πως την «είχαν στημένη» με την ομαδική συνομιλία που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της στο Viber το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

 

Επιπλέον προστασία ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, έχει οδηγηθεί στη φυλακή μετά την παραβίαση των όρων που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (24/06), ο ίδιος φαίνεται πως έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: 

Τι είν’ τούτο το ινστιτούτο;

Κύρτσος: Είναι τόσο κυρίαρχη η διαπλοκή που ο κόσμος… χαίρεται με το χορό δισεκατομμυρίων εις βάρος του!

Διάλογος Documento για την κεντροαριστερά – Τεμπονέρας: Η Αριστερά οφείλει να μιλήσει ξανά στις καρδιές των ανθρώπων

Όχι άλλο σανό…

Κήρυκας… του δόγματος «δεν πληρώνω»

Οι μυλωνούδες της κεντροαριστεράς

Euro 2024: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βάργκα – Τα νεότερα για την υγεία του (Videos)

Αιχμάλωτος της «γαλάζιας» δυσαρέσκειας ο Μητσοτάκης – Στη δίνη της εσωστρέφειας η ΝΔ

Η προπαγάνδα του σανού (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter