Υπόθεση Φουντεδάκη: «Θλιβερή αντιμετώπιση από βουλευτές στην υποψηφιότητά της» λέει ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Υπόθεση Φουντεδάκη: «Θλιβερή αντιμετώπιση από βουλευτές στην υποψηφιότητά της» λέει ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Οξύνονται οι αντιδράσεις για την απόσυρση της Κατερίνας Φουντεδάκη από την υποψηφιότητα για την προεδρία της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, μετά τις αντιδράσεις 7 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που διεμήνυσαν προς το Μαξίμου, ότι δεν θα στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, επειδή ήταν εκ των συνδιαμορφωτών του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Βαριά εκτεθειμένος είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά το «αντάρτικο» των γαλάζιων βουλευτών στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, «άδειασε» την κ. Φουντεδάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Παναγιώτης Γκλαβίνης, ο οποίος αναφέρει ότι «η Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου είναι υπερήφανη για το απόλυτο δεκάρι της, την Καθηγήτρια Κατερίνα Φουντεδάκη. Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων των συναδέλφων μου, θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για την θλιβερή αντιμετώπιση που επιφύλαξαν ορισμένοι βουλευτές στην υποψηφιότητά της για τη θέση της Προέδρου της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Βρέθηκαν απελπιστικά εκτός θέματος».

Διαβάστε επίσης: «Χαστούκι» σε Μητσοτάκη: Ανταρσία γαλάζιων βουλευτών ακυρώνει υποψηφιότητα για την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Σημειώνεται ότι οι 7 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν είχαν ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και έβαλαν «βέτο» για την κ.Φουντεδάκη είναι οι Στέλιος Πέτσας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θάνος Πλεύρης, Γιάννης Οικονόμου, Γιάννης Ανδριανός, Φώντας Μπαραλιάκος και Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ποινική δίωξη σε Παπαγεωργίου, Φαλάρα, Αγοραστό και στον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας για την αλλοίωση του χώρου

Πελόζι και Σούμερ δείχνουν την «έξοδο» στον Μπάιντεν: «Δεν μπορείς να νικήσεις τον Τραμπ»

Καψόνι διαρκείας σε δύο στελέχη της πυροσβεστικής – Ψιλά γράμματα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η υγεία και τα προσωπικά δεδομένα

Καιρός: «Κολλημένος» ο υδράργυρος πάνω από τους 40°C – Πότε υποχωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες

Παλεύουν με τις φλόγες και τις ελλείψεις – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες

Πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ο Δένδιας υπονομεύει τις συνομιλίες Μητσοτάκη – Ερντογάν»

Προκλητικό σχόλιο του Κάιλ Γκας σε συναυλία: «Μην αστοχήσετε στον Τραμπ την επόμενη φορά» (Video)

Μέτρα – «ασπιρίνες» από τον Μητσοτάκη για την ενεργειακή ακρίβεια ενώ οι τιμές καλπάζου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter