Υπό έλεγχο η φωτιά στον Πειραιά – Κατέρρευσε τμήμα του κτιρίου (Photos – Videos)

Yπο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος και Κασιμάτη στον Πειραιά πίσω από το Σταθμό του Ησάπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, κατέρρευσε μικρό μέρος του διώροφου κτιρίου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα ενώ στην κατάσβεσή της επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα εκ των οποίων τα δύο βραχιονοφόρα.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια σε ολόκληρη τη Γραμμή Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά – Πειραιάς» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Νωρίτερα, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα από το 112,«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδός Κέκροπός στον Πειραιά πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

 

Να σημειωθεί πως στην γύρω περιοχή έχουν κλείσει οι δρόμοι.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με piraeuspress.gr, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ πετά το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πτήσεις εκτελεί και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρό περιστατικό με εύφλεκτα υλικά.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Καστανίδης στηρίζει Χάρη Δούκα για πρόεδρο στον β’ γύρο

Μαμουλάκης για προσχέδιο προϋπολογισμού: Επιβεβαιώνεται η ταπείνωση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων (Video)

«Ανήξερος» ο Μαρινάκης για την υπόθεση «Αμαρυλλίς», την εμπλοκή της Greek mafia και τις καταγγελίες για καθυστερήσεις της ΕΛΑΣ

Ετικέτες