Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Σπάτα – Εκκενώθηκαν σπίτια (Photos – Video)

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Σπάτα – Εκκενώθηκαν σπίτια (Photos – Video)

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε δασική έκταση στα Σπάτα, κοντά σε εμπορικό κέντρο, και ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Κάτω Βακαλόπουλο Σπατών. Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, ενώ κοντά βρίσκεται εμπορικό κέντρο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν κατοικίες.

Ωστόσο η πυρκαγιά η οποία ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής οριοθετήθηκε σχετικά άμεσα. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς στο irafina.gr, μετά τις ρίψεις που έκανε το ελικόπτερο, επενέβησαν τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής, ώστε να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. 

Πλέον η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, για την ώρα τα σπίτια δεν απειλούνται, όμως έχει ζητηθεί η εκκένωση τους από τους κατοίκους.

Στο σημείο εκτός από την Πυροσβεστική, έσπευσαν δυνάμεις και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις σε υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής.



Πληροφορίες, φωτογραφίες και Video: irafina.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter