Υπέρ της υποψηφιότητας Κατρίνη υπέγραψαν 14.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ

Υπέρ της υποψηφιότητας Κατρίνη υπέγραψαν 14.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ

Με 14.000 υπογραφές μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ συνόδευσε την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου.

Συγκέντρωσε σχεδόν τριπλάσιο αριθμό υπογραφών σε σχέση με το όριο των 5.000 υπογραφών που απαιτούνται-με βάση το καταστατικό-για όσους θέτουν υποψηφιότητα. Οπως επισημαίνει σε δημόσια παρέμβασή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης , η κατάθεση 14.000 υπογραφών, μελών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ και δημοκρατικών πολιτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του. «με ονοματεπώνυμο, διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας», «είναι μια ηχηρή απάντηση στις προσπάθειες χειραγώγησης των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ».

Ο Μιχάλης Κατρίνης είχε αμφισβητήσει προ ημερών δημοσκοπήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο Μιχάλης Κατρίνης κατέθεσε τις υπογραφές στήριξης το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2024, λίγο προτού εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι – Πότε ξεκινούν, πόσο θα κρατήσουν τα φαινόμενα (LIVE)

Ξανά στο εδώλιο ο Λιγνάδης – Ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για βιασμούς ανηλίκων

Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική – 24ωρη απεργία του ΣΑΤΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
17/09/2024, 07:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter