Χωρίς ρεύμα Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος: Αποκαθίσταται σταδιακά λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος: Αποκαθίσταται σταδιακά λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ η επαναηλεκτροδότηση της Ίου, Σικίνου και Φολέγανδρου αποκαθίσταται σταδιακά. Σημειώνουν ότι οφείλεται σε χερσαίο τμήμα των υποβρυχίων καλωδίων της Πάρου που ηλεκτροδοτούν τα τρία νησιά.

Δελτίο τύπου Ανακοίνωση για επανηλεκτροδότηση των νησιών Ίου, Σικίνου και Φολεγάνδρου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προέκυψε, αργά χθες το βράδυ, στα νησιά Ίο, Σίκινο και Φολέγανδρο.

Στη Σίκινο και στη Φολέγανδρο η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ στην Ίο αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση έως αργά το απόγευμα. Οι περιοχές της Ίου, που επηρεάζονται με – ανά διαστήματα – διακοπές λόγω της συνέχισης των εργασιών για την αποκατάσταση της βλάβης, είναι η Χώρα, το Λιμάνι, ο Μυλοπότας και το Μαγγανάρι.

Να σημειωθεί ότι η βλάβη προέκυψε στο χερσαίο κομμάτι των δύο υποβρύχιων καλωδίων της Πάρου, που ηλεκτροδοτούν τα τρία νησιά.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και εργάζονται πυρετωδώς για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης..

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης 

Μία εβδομάδα μετά τη φωτιά και αφού τελείωσε τις διακοπές του ο Μητσοτάκης θα πάει στην Πεντέλη

ΣΥΡΙΖΑ: «Κυβέρνηση-δημόσιος κίνδυνος, διαπρέπει μόνο στην προπαγάνδα και τη συγκάλυψη των ευθυνών της»

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις σκηνές χάους – ΙΧ έμεινε μετέωρο, επιβάτες έτρεχαν να επιβιβαστούν (Video)

Θα προσλάβει ο ΑΝΤ1 τον… «519c» Κωνσταντίνο Φλώρο;

Απίστευτο νομικό τέχνασμα: Η Disney απορρίπτει την αγωγή χήρου για τον θάνατο της συζύγου του σε θεματικό πάρκο – Τα ψιλά γράμματα στην πλατφόρμα Disney+

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter