Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Πάτρα – Προσαγωγή γυναίκας που απειλούσε να κάψει το Γηροκομείο και το Κωνσταντοπούλειο

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Πάτρα – Προσαγωγή γυναίκας που απειλούσε να κάψει το Γηροκομείο και το Κωνσταντοπούλειο

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα μέσα στον αστικό ιστό της Πάτρας και εξαιτίας της χρειάστηκε να εκκενωθεί το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και το Κωνσταντοπούλειο γηροκομείο.

Στην προσαγωγή μιας γυναίκας 40-45 ετών προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης οι Αρχές στην Πάτρα, έπειτα από καταγγελία συγγενικού της προσώπου. Φέρεται πως απειλούσε χθες ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή όπου σήμερα ξέσπασε η μεγάλη φωτιά.

Η γυναίκα μένει κοντά στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, σύμφωνα με το tempo24.news. Η ίδια βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το Mega η συγκεκριμένη γυναίκα χθες, Δευτέρα, κυκλοφορούσε στην περιοχή και απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και το Κωνσταντοπούλειο.

Kαταγράφονται ζημιές στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας, Καραμανδάνειο, όπου κάηκε ο περιβάλλων χώρος, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και κάποιες από τις εγκαταστάσεις, το οποίο ανέστειλε τη λειτουργία του.

Πυκνός καπνός κάλυψε τον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου.

Φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια. Καμένα αυτοκίνητα και εκτάσεις γης.

Κάτοικοι με κουβάδες και λάστιχα προσπάθησαν. Δεν έχουν νερό και δεν μπορούν να προσεγγίσουν τους κρουνούς. Η φωτιά πηδάει τις καγκελόπορτες και μπαίνει στις αυλές.

Έπειτα από μάχη εναέριων και επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά περιορίστηκε έπειτα από τρεις ώρες. Η χώρα, ωστόσο, παραμένει στο «κόκκινο».

Σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, βρίσκεται και αύριο στο κόκκινο, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των θυελλωδών ανέμων.

 

Διαβάστε επίσης:

Κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρουλάκη στην υπόθεση χρηματισμού – Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Αυτά είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στη σπείρα εκβιαστών – «Ένοχη» σιωπή από τον Ν. Ανδρουλάκη για τους κομματικούς του φίλους

Ανδρουλάκης για σπείρα εκβιαστών: Πρώτα αποσιωπά την εμπλοκή των στελεχών του και μετά… τους υποβαθμίζει για να μην τον «λερώσουν»

Θα υπάρξουν διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ; Τι ισχύει με την προειδοποίηση Κασσελάκη

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας – Πού και για πόσο το θερμόμετρο θα δείχνει 40αρια (LIVE)

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Νεκρή αθλήτρια που έπεσε από σκάφος σε ιστιοπλοϊκό αγώνα

Πιτσιλής διορίζει Πιτσιλή για να γνωμοδοτεί στον εαυτό του – Με τραγελαφική απόφασή αυτοορίζεται πρόεδρος του ανώτατου συμβουλίου

Διακοπές στην Αλβανία: Ανεβαίνουν οι κρατήσεις από Έλληνες – Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο

Επιστολή Δούκα προς ΠΑΣΟΚ: Debate και κώδικας Δεοντολογίας για τις εκλογές προέδρου – Ζητά συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter