Χιμένεθ: «Ο Θεός ήταν δίκαιος»

Χιμένεθ: «Ο Θεός ήταν δίκαιος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 4-2 επί της ΑΕΛ σε ματς θρίλερ, στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός κόουτς: «Είναι το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε, μετά τραυματίστηκε ο Μπακάκης και έγινε το 2-2. Η αλήθεια είναι πως σκοτωνόμαστε στη δουλειά αλλά πρέπει να γυρίσουν κάποιοι γιατί είναι δύσκολο να δουλεύουμε έτσι.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα πόδια των παικτών βαραίνουν. Τον έλεγχο που θέλουμε τον έχει μόνο ο Σιμόες και δεν είναι στο 100% ετοιμότητας».

Για το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ: «Είμαι περήφανος από την ομάδα μου περισσότερο για το πρώτο μέρος, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν έχω δει το πέναλτι αλλά άλλο το χέρι να είναι ψηλά και άλλο κοντά στο σώμα. Ο Θεός ήταν δίκαιος για την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει».

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης, απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 3-2 και στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Με το σκορ στο 0-2 βάλαμε τη Λάρισα στο παιχνίδι από το πουθενά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πέναλτι που έπιασα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ. Στο πέναλτι σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αντιδράσω σωστά. Με τον Μιχαηλίδη κάνουμε μία ανάλυση, μου είπε να περιμένω και έπεσα σωστά».

Ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε ότι «αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ήττα, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν άτυχοι. Δεν μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, στο πρώτο 20λεπτο δεν παίξαμε σωστά. Το πνεύμα που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο μέρος είναι πολύ καλό και μπορούμε να «χτίσουμε» τα επόμενα παιχνίδια μας πάνω σε αυτό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter