Ξεχασιάρης ο Κικίλιας, δεν ευχαρίστησε την Παλαιστίνη για την προσφορά βοήθειας παρά την κρίση που αντιμετωπίζει

Ξεχασιάρης ο Κικίλιας, δεν ευχαρίστησε την Παλαιστίνη για την προσφορά βοήθειας παρά την κρίση που αντιμετωπίζει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Να ευχαριστήσει τις χώρες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την Πυροσβεστική, έσπευσε μέσω Twitter ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός, ορθώς απευθύνει τις ευχαριστίες του στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Σερβία, την Τσεχία, την Τουρκία, την Ιορδανία, τη Μολδαβία, τη Μάλτα και τη Ρουμανία που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πυρκαγιάς στην Αττική.

Βέβαια κάτι του ξέφυγε, καθώς, -όπως αναμενόταν- «ξέχασε» να ευχαριστήσει και την Παλαιστίνη για το γεγονός ότι παρά την τεράστια κρίση που αντιμετωπίζει λόγω της γενοκτονικής επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα, προσφέρθηκε, την ώρα που οι πυρκαγιές ακόμη έκαιγαν στην Αττική, να στείλει όσες δυνάμεις έχει διαθέσιμες ώστε να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα Γιουσέφ Ντόρχομ, είχε δημοσιεύσει τη σχετική επιστολή του Μαχμούντ Αμπάς προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς σε μήνυμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα εκφράζει την ετοιμότητα της Παλαιστίνης να στείλει παλαιστινιακές ομάδες πολιτικής προστασίας για να βοηθήσουν τους φίλους της τις γενναίες ελληνικές ομάδες πολιτικής προστασίας στη μάχη με τις πυρκαγιές», γράφει στην ανάρτησή του ο Παλαιστίνιος πρέσβης.

Διαβάστε επίσης:

Ξεπλένει τις ευθύνες της κυβέρνησης ο Συνολάκης: Η φωτιά ήταν… «WUI», ευτυχώς έσβησε (Video)

Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μιλούν για… «επιτυχία» ενώ η φωτιά από τον Βαρνάβα έφτασε στο Χαλάνδρι

Όταν ο Κικίλιας διαβεβαίωνε πως προτεραιότητα είναι η Αττική λόγω υψηλής επικινδυνότητας

Πολιτική… ειρωνία: Η τελευταία ανάρτηση του Κικίλια πριν τη φωτιά ήταν… για τα 4 νέα πυροσβεστικά για την προστασία της Πεντέλης

Φωτιά στην Αττική: Στον… «πλανήτη Κικίλια» όλα λειτούργησαν σωστά (Video)

Φταίει ο στρατηγός Μητσοτάκης

Κρανίου τόπος η Αττική: Συγκλονιστικές φωτογραφίες απόλυτης καταστροφής σε Χαλάνδρι και Βριλήσσια

Φωτιές: Το Μαξίμου σε πλήρη αμηχανία και σε ρόλο θεατή

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» – Θρήνος για την 60χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου (Photos-Videos)

Ολικό μπάχαλο στην πυρκαγιά της Αττικής: Τεράστιες οι κυβερνητικές ευθύνες για τη φωτιά που καίει σχεδόν μέσα στην πόλη (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter