Ξεχαρβαλωμένος παιδότοπος

Ξεχαρβαλωμένος παιδότοπος

Τον Πέτρο τον Παππά τον σταματάει, είπε, κόσμος στον δρόμο και του λέει ότι «δεν είναι εικόνα σοβαρού κόμματος αυτή που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα». Μου έπεσε, παιδιά, ο ουρανός στο κεφάλι. Τι ήταν να το εκστομίσει ο βουλευτής του Κιλκίς; Από εκείνη τη στιγμή άρχισα και εγώ σιγά σιγά να το πιστεύω. Ότι, όντως, αυτά που συμβαίνουν δεν συνάδουν με ένα κόμμα ισχυρό και ενιαίο που αποτελεί τη δεύτερη δύναμη της χώρας.

*** Τόσο καιρό νόμιζα ότι σε όλα τα κανονικά κόμματα του κόσμου σφάζονται, βρίζονται, ξεκατινιάζονται κοινώς και μάλιστα πολλές φορές δημόσια και πως τα υπόλοιπα ελληνικά κόμματα είναι αυτά που δεν ξέρουν πώς παίζεται το «παιχνίδι».
Γεια σου ρε Πετράν, να ‘σαι καλά αδερφέ, μου άνοιξες τα μάτια.

*** Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τα ανέκδοτα, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα πολιτικά κόμματα, αλλά το τελευταίο διάστημα θυμίζει ξεχαρβαλωμένο παιδότοπο. Πώς πάνε οι γονείς τα παιδιά σε αυτούς τους χώρους για να ξεδώσουν, αλλά τελικά πολλές φορές καταλήγουν να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το καλύτερο παιχνίδι; Έτσι και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν τους πάνε οι γονείς τους, αλλά παίρνουν το αυτοκίνητό τους και πάνε στην Κουμουνδούρου για να ξεδώσουν, με ό,τι κατάληξη μπορεί να έχει αυτό.

Άλλος για την Κεντρική Επιτροπή, άλλος για την Πολιτική Γραμματεία κι άλλος για τις καφετέριες της Βαλαωρίτου για να «θάψει» τον Κασσελακη, τους «87», τους «8», τους «11», τους «70» και πάει λέγοντας, ανάλογα με το «μπλοκ» που ανήκει.

*** Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα μόνο στα χαρτιά και πολύ σύντομα, αν δεν έχει ήδη γίνει, θα χάσει και τον ουσιαστικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα έχει τον τίτλο στα χαρτιά, θεσμικά, αλλά τη χάρη θα την έχει το ΠΑΣΟΚ. Ήδη έχει περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις και μάλλον η μικρή αυτή διαφορά θα αυξηθεί μετά τις εσωκομματικές του εκλογές.

*** Ξέρετε πόσες υπογραφές κατέθεσαν οι 5 υποψήφιοι για την προεδρία του; 62.000. Προσθέστε και τουλάχιστον άλλες 20.000 που έχει ο Χάρης Δούκας, πάμε στις 82.000. Για να καταφέρνουν να συγκεντρώνουν προεκλογικά οι υποψήφιοι 82.000 υπογραφές φανταστείτε πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν για πρόεδρο της αρεσκείας τους. 150.000; 200.000; 250.000;

*** Πόσοι πιστεύετε θα πάνε, αντίστοιχα, στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ μετά το θέατρο σκιών των τελευταίων εβδομάδων; 10.000; 20.000; Πόσοι τέλος πάντων; Μόνο ο Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 24.810. Ποιος; Ο Ανδρουλάκης. Θα πάνε τόσοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα; Όταν λοιπόν μπουν αυτά τα νούμερα στη «ζυγαριά», γιατί θα μπουν, κι αφού έχει αυξηθεί η διαφορά του ΠΑΣΟΚ, ελάτε να μου πείτε ποιο είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

*** Τι θέλω να πω; Ότι κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπει τη μεγάλη εικόνα. Δεν ασχολήθηκε να δει τη μεγάλη εικόνα. Παίζουν τα εσωκομματικά τους παιχνίδια, μηδενός εξαιρουμένου και όλα καλά. Άκουσα κάποιες φορές και από τον Στέφανο Κασσελάκη και από κάποια στελέχη ότι όλο αυτό κούρασε τον κόσμο. Κούρασε; Δεν είναι αυτό το σωστό ρήμα για να περιγράψει πώς βιώνουν οι ψηφοφόροι του κόμματος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Μπείτε στα social media για να καταλάβετε.

H NTAMA

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές το Σαββατοκύριακο

ΣΥΡΙΖΑ: «Κανένας δεν είναι ανώτερος του καταστατικού» είπε η ΠΓ στον Κασσελάκη – «Είμαι εδώ» λέει ο ίδιος – Όλο το παρασκήνιο

Ο Ζελένσκι έστησε παγίδα στο Κουρσκ αλλά έπεσε μέσα

Ξεχαρβαλωμένος παιδότοπος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter