Καρυστιανού κατά Άδωνη: «Φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες» – «Η αναξιοπρέπεια δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε τα Τέμπη»

Καρυστιανού κατά Άδωνη: «Φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες» – «Η αναξιοπρέπεια δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε τα Τέμπη»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού κατά του Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας στη Βουλή, και συγκεκριμένα  για την απόφαση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις αναφορές του σε σχόλια άλλου συγγενούς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Ξέσπασε την οργή της, η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος, «Τέμπη 2023» σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας «Άδωνη Γεωργιάδη, παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως».

Η Μαρία Καρυστιανού τονίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει «χαμηλή ηθική» και «αναξιοπρέπεια» και υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να ακουμπά το θέμα των Τεμπών. Αφορμή για την έκρηξη οργής στάθηκε η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στο κοντέινερ της αμαξοστοιχίας, θέμα για το οποίο απάντησε και ο Νίκος Πλακιάς.

«Άδωνι Γεωργιάδη, παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε» σημειώνει ειδικότερα η Μαρία Καρυστιανού και προσθέτει:

«Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας;

Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Έπεσαν βροχή οι σφαίρες – Οι νεότερες πληροφορίες και τα σενάρια (Video – Audio)

«Απομονωμένος» από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς ο Μητσοτάκης – Εσωκομματικές ανακατατάξεις στη γαλάζια παράταξη

Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Κατέθεσε τη δική του πικρία, ότι «δεν με παίζουν» (Video)

Ανοιχτή σύγκρουση στη ΝΔ: Σφοδρά πυρά Σαμαρά, «καρφιά» από Καραμανλή κατά Μητσοτάκη

Μαξίμου: Η πρώτη αντίδραση μετά τα πυρά Σαμαρά και Καραμανλή

Ο Κοτζιάς απαντά στον Σαμαρά: Ο ίδιος υπέγραφε κείμενα που κατονόμαζαν τη γείτονα χώρα νέτα σκέτα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα ηγεσίας ο Κασσελάκης – Δεν αποκλείονται… εκπλήξεις στην Κεντρική Επιτροπή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter