Ξεσπά ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Θέλω να δικαστεί ο κατηγορούμενος – Επί ενάμιση χρόνο αρνείται να με δεχτεί ο κ. Μητσοτάκης

Ξεσπά ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Θέλω να δικαστεί ο κατηγορούμενος – Επί ενάμιση χρόνο αρνείται να με δεχτεί ο κ. Μητσοτάκης

Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά ο 55χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της μικρής Αλεξίας που έναν χρόνο πριν δέχθηκε την «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, με την οικογένεια της μικρής να είναι αρνητική. 

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 ο Λουκάς Σαμαρτζής, ο πατέρας της μικρής Αλεξίας δήλωσε μεταξύ άλλων. 

«Με το νέο ποινικό κώδικα, με το νέο νόμο που ψήφισαν μπορεί να γίνει ποινική διαπραγμάτευση» ανέφερε ο πατέρας της μικρής με σκοπό όπως είπε να μην πάει η υπόθεση στα δικαστήρια. 

«Δεν το δέχομαι. Θέλω να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια. Να δικαστεί αυτός ο κύριος. Τι φοβάται;».

Παράλληλα, ο πατέρα της μικρής Αλεξίας επισήμανε πως επί ενάμιση χρόνο τώρα ζητάει μια συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωστόσο, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής δεκτό το αίτημά του. 

Όπως είπε επίσης ο κ. Σαμαρτζής η μικρή Αλεξία έχει 95% αναπηρία και τα έξοδα για τη θεραπεία της είναι πολλά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καμία στήριξη και βοήθεια από το Κράτος. Μόνο τελευταία όπως είπε λαμβάνει το επίδομα αναπηρίας που είναι 400 ευρώ την ώρα που τα έξοδα για την αποκατάσταση της μικρής αγγίζουν τα 150 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Αλεξία δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα από το όπλο του 55χρονου κατηγορούμενου ανήμερα του Πάσχα το 2019  ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter