«Ξένο σώμα» εδώ και καιρό ο Σαλμάς διαρρέει το Μαξίμου – Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας

«Ξένο σώμα» εδώ και καιρό ο Σαλμάς διαρρέει το Μαξίμου – Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεδριάζει στις 12 η επιτροπή Δεοντολογίας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό και την επίσημη απόφαση της διαγραφής του Μάριου Σαλμά, μετά τη σχετική επιστολή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή απαρτίζεται από τον πρόεδρο Γιάννη Τραγάκη, τον γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα και τους βουλευτές Θανάση Δαβάκη και Θεόδωρο Καραόγλου.

Ξένο σώμα εδώ και καιρό ο Σαλμάς

Κύκλοι κοντά στον πρωθυπουργό λένε στο παρασκήνιο ότι η διαγραφή του Σαλμά ήταν απολύτως αναμενόμενη καθώς εδώ και καιρό θεωρούνταν «ξένο σώμα». Πέρα από τις καταγγελίες για «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς από τα υπουργεία Πολιτισμού και Υγείας ως προς τα κυλικεία των υπουργείων, ο πρωθυπουργός τον είχε «βάλει στο μάτι» και από τη συνεδρίαση της γαλάζιας ΚΟ (26/6) μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Τότε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «εκπροσωπείτε τους λίγους» και ότι το «επιτελικό κράτος είσαι εσύ και η παρέα σου»

Συναντήσεις του πρωθυπουργού με γαλάζιους βουλευτές από αρχές Οκτωβρίου

Το Μαξίμου είναι θορυβημένο μετά και την ερώτηση των 11 γαλάζιων βουλευτών για τα κόκκινα δάνεια, και φοβάται την περαιτέρω εσωστρέφεια. Για αυτό και από τις αρχές Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός θα συναντήσει δεκάδες γαλάζιους βουλευτές, με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πιο αδύναμος από ποτέ, τη στιγμή που διαφωνούντες εντός του κυβερνώντος κόμματος λένε ότι δεν θα σταματήσουν να εκφράζουν τους προβληματισμούς μας.

Διαβάστε επίσης

€455.000.000 σε ημέτερους σχολάρχες του Μητσοτάκη – Μισό δισ. ευρώ στο καρτέλ του «σκόιλ ελικίκου»

Πρώτο χτύπημα από την εσωκομματική αντιπολίτευση – Αφετηρία αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής

Γερμανία: Το SPD πρώτο στο Βρανδεμβούργο – «Το κόμμα του Σολτς νίκησε, ο καγκελάριος έχασε»

Super League: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική – Οι κερδισμένοι και τα ντέρμπι που έρχονται (Videos)

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές από το μεσημέρι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter