Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη η κακοκαιρία – Πλημμύρισαν δρόμοι (Photos – Videos)

Ξεκίνησε η «επέλαση» της κακοκαιρίας που θα πλήξει σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις μεγάλο μέρος της χώρας και θα ξεκινήσει σταδιακά από τα δυτικά και βόρεια.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία πλήττει αυτή την ώρα τη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν «ανοίξει οι ουρανοί» και σημειώνονται ισχυροί κεραυνοί και αστραπές, ενώ ήδη έχουν πλημμυρίσει φρεάτια και δρόμοι στο κέντρο της πόλης και ανατολικά.

YouTube video player

Στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη η στάθμη του νερού έχει ανέβει πάνω από το ύψος των πεζοδρομίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes μαζεύτηκαν άρον άρον οι πάγκοι από την τοπική λαϊκή αγορά.

Την ίδια ώρα αστραπές και βροντές «σφυροκοπούν» περιοχές στο βόρειο τμήμα της πόλης, όπως το Πανόραμα, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στα ανατολικά (σ.σ. επί τη οδού Καραμανλή και Μπότσαρη), από την έντονη πλημμύρα.

Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί είναι επίσης και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε χρήστης σε ομάδα του facebook, όπου απεικονίζεται η οδός Αλεξάνδρου Παπαναστασίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη να έχει πλημμυρίσει.

Πηγή: GRTimes 

Φθινόπωρο από το απόγευμα με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες – Πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία