Χειροπέδες στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο!

Χειροπέδες στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο!

Σε καβγά στη Μύκονο ενεπλάκη ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός και η παρέα του διαπληκτίστηκαν φραστικά στην αρχή και για άγνωστο λόγο με άλλη παρέα Βρετανών, αλλά στη συνέχεια το πράγμα ξέφυγε και οι Άγγλοι έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικούς!

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικα της Μυκόνου, για άγριο καβγά έξω από μπαρ ανάμεσα σε δύο παρέες από την Μεγάλη Βρετανία.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και ηρέμησαν κάπως την κατάσταση όμως τρεις από την μία παρέα ανάμεσά τους και ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου! Εκεί οι Αγγλοι που παρέμεναν σε έξαλλη κατάσταση συνέχισαν να βρίζουν τους πάντες και χτύπησαν ακόμη έναν αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε μέσω του γραφείου Τα΄που της, το επεισόδιο με τον Χάρι Μαγκουάιρ και τονίζει ότι έχει μιλήσει ήδη με τον παίκτη. «Η ομάδα είναι ενήμερη για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο χθες το βράδυ» αναφέρει η σχετική ενημέρωση στους ρεπόρτερ της ομάδας και προσθέτει «έχουμε έρθει σε επαφή με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές. Προς το παρόν δεν θα κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter