«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» – Θρήνος για την 60χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου (Photos-Videos)

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» – Θρήνος για την 60χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου (Photos-Videos)
Η επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός γυναίκας. Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

«Χάσαμε τη φίλη, τη Νάντια. Τη γνώριζα πολλά χρόνια. Χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων κάτοικος την περιοχής για την γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η βιοτεχνία στην οποία εργαζόταν τυλίχθηκε στις φλόγες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς και το γιατί η εργαζόμενη δεν μπόρεσε να εγκαταλείψει εγκαίρως την επιχείρηση.

Η επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός γυναίκας. Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

 

«Πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη» είπε από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με  πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα 60-62 ετών, η οποία διέμενε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο. Η σορός της φέρεται να εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά είχε κυκλώσει την περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός εντοπίστηκε σε επιχείρηση ανθοστολισμών στην οδό Αναπαύσεως και Στρατονίκης στο Πάτημα Χαλανδρίου. Το κτήριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με την οροφή του να έχει καταρρεύσει. Κατά πάσα πιθανότητα το θερμικό φορτίο γκρέμισε τη μεταλλική σκεπή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία ενημέρωση που έγινε από την Πυροσβεστική, ο εκπρόσωπος του Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης διέψευδε με πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή για αγνοούμενο άτομο: «Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό».

Μιλώντας στο MEGA, ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

«Η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Ήταν η αστυνομία εδώ. Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε. Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες», είπε.

 

«Η απώλεια της συναδέλφου είναι πολύ μεγάλη», τόνισε μεταξύ άλλων συνάδελφος της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε σχετικά:

Ολικό μπάχαλο στην πυρκαγιά της Αττικής: Τεράστιες οι κυβερνητικές ευθύνες για τη φωτιά που καίει σχεδόν μέσα στην πόλη (Photos – Video)

Φωτιά στην Αττική: Έρχονται ενισχύσεις από ξένες χώρες, εντός και εκτός της ΕΕ

Γέρακας: Πολλές οι εστίες της φωτιάς – Κίνδυνος από εργοστάσιο ξυλείας που φλέγεται (Video)

Χαλάνδρι: «Ο μόνος που ήρθες μέχρι εδώ», είπαν κάτοικοι στον Κασσελάκη που πήγε στην πυρκαγιά (Video)

Φωτιά στην Αττική: Εκκένωση της περιοχής Δέση στο Γέρακα

Φωτιά στην Αττική: Αλλεπάλληλες εκρήξεις στα Βριλήσσια

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter