Χάρης Δούκας: Εγώ θα στήριζα τον Γερουλάνο – Δεν βλέπω εκλογική συνεργασία με κόμματα της Κεντροαριστεράς (Video)

Χάρης Δούκας: Εγώ θα στήριζα τον Γερουλάνο – Δεν βλέπω εκλογική συνεργασία με κόμματα της Κεντροαριστεράς (Video)

«Αν ήταν στον δεύτερο γύρο ο Παύλος Γερουλάνος θα τον στήριζα, ως θέση αρχής και συνέπειας», δήλωσε ο Χάρης Δούκας στον ΑΝΤ1. «Το ΠΑΣΟΚ έχει μοναδική ευκαιρία να φύγει από τη στασιμότητα και να κάνει ένα άλμα. Πρέπει να είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση για την αλλαγή ηγεσίας στον τόπο», σημείωσε, ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του κόμματος.

«Θέλω πάρα πολύ να γίνει το debate, πρέπει να συζητάμε δημόσια, να λέμε τις απόψεις μας, να συζητήσουμε ποιο είναι το διακύβευμα», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε ότι: «δεν βλέπω εκλογική συνεργασία με κόμματα της κεντροαριστεράς».

«Το θέμα δεν είναι αν μπορώ να έχω δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, το πρόβλημα που έχει η κοινωνία μπροστά της και πρέπει να συζητάμε είναι η ακρίβεια και πρέπει να μιλήσουμε για το πόσο έχει το καρπούζι, πόσα κερδίσουν οι μεσάζοντες και πόσο κοστίζει για τους πολίτες, γιατί έχουμε φθάσει οι πολίτες να αντιμετωπίζουν αγοραστική αδυναμία, αυτός ειναι ο καινούριος όρος που χρησιμοποιεί η ΕΕ», απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα καταφέρει να είναι δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εάν εκλεγεί.

«Το κεντρικό θέμα είναι το πως πρέπει να αλλάξουμε μοντέλο ηγεσίας και στον τόπο και στο ΠΑΣΟΚ. Η ενός ανδρός αρχή είναι του κ. Μητσοτάκη, ας πάει κάποιος εκεί αν θέλει αυτό το σύστημα».

«Στον Δήμο Αθηναίων υπάρχει ομαδικότητα, οι 25 δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ο καθένας δική του αρμοδιότητα, έτσι πρέπει να γίνει και στο ΠΑΣΟΚ, να έχουν ρόλο και ευθύνη πολλοί και να συνεδριάζουμε μια φορά την εβδομάδα, όπως έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Την προηγούμενη φορά ήρθαν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι στο ΠΑΣΟΚ, τι τους κάναμε; Τους κάναμε συμμέτοχους στις εξελίξεις στο κόμμα;», πρόσθεσε.

«Δέχθηκα ακραία επίθεση από την κυβέρνηση. Ήμουν δήμαρχος τριών μηνών, έγινε μια πολύ μεγάλη νεροποντή και βγήκαν υπουργοί να με κατηγορήσουν γιατί δεν είχε καθαριστεί φρεάτιο στην Μαρασλή, ενώ στην Μαρασλή δεν υπάρχει φρεάτιο, γιατί εδώ και χρόνια δεν το έχουν φτιάξει», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος και της ΚΟ, πρέπει να είναι ο καθένας ηγέτης στον τομέα του. Υπάρχει πρότασή μου, με νούμερα και αριθμούς, φτιαγμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες. Σημασία έχει η συνδιαμόρφωση, για να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Αδειάζει» Πέτρο Παππά για τον στρατιώτη στην αντιπολεμική διαδήλωση: «Οι δηλώσεις δεν εκφράζουν επ’ ουδενί τρόπο το κόμμα»

«Fake» το θέμα του εγγράφου για επιστράτευση – Τι απαντά ο δημοσιογράφος Γ. Σαχίνης

Ταλαιπωρία σε ΑΣΕΠ και ΕΣΥ και στο βάθος διορισμός «ημετέρων» – Σε γραφειοκρατικό γολγοθά μετέτρεψε ο νόμος Κεραμέως τον έλεγχο των αιτήσεων

Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Στο «κόκκινο» το μποτιλιάρισμα σε κέντρο, Κηφισό και Αττική Οδό

Φιάσκο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητά από χιλιάδες αγρότες να επιστρέψουν χρήματα λόγω… λάθους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter