Ξάνθη: Το τρένο σταμάτησε στη διάβαση… για να περάσουν τα αυτοκίνητα (Video)

Δεν έχει πάτο η κατάντια των ελληνικών σιδηρόδρομων. Την ώρα που σε άλλες χώρες τα τρένα ταξιδεύουν με 300 χλμ την ώρα, στην Ελλάδα μετράμε νεκρούς και εγκλήματα, με τραγικότερο εκείνο των Τεμπών και καταστάσεις που ξεφεύγουν από τη λογική.

Το τελευταίο επεισόδιο καταγράφηκε από πολίτη στην Ξάνθη στη σιδηροδρομική διάβαση στην είσοδο της πόληςαπό Κομοτηνή στις 18 Οκτωβρίου. Τρένο έχει σταματήσει στη διάβαση για να περάσουν τα αυτοκίνητα! Το σχετικό βίντεο δημοσίευσε το xanthipost.gr

YouTube video player

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε απίστευτες εικόνες με τρένα μετά το έγκλημα των Τεμπών καθώς όπως αναφέρθηκε επίσημα στην Βουλή πριν μερικούς μήνες οι αφύλακτες ισόπεδες διαβάσεις πεζών, ζώων και τροχοφόρων είναι 552 και οι 304 εξασφαλίζονται με αυτόματα ηχοφωτεινά σήματα και αυτόματα δρύφακτα.

Δηλαδή υπάρχουν 248 εντελώς αφύλακτες διαβάσεις!

Αλλά τα απίστευτα γίνονται και στις διαβάσεις που υποτίθεται ότι φυλάσσονται, όπως της Δοϊράνης, όπου είχαμε δει τον περασμένο Μάρτιο, τρένο να σταματάει και εργαζόμενο να κατεβαίνει και διακόπτει την κυκλοφορία των φορτηγών. Το τρένο ξεκίνησε ξανά και ο εργαζόμενος ανέβηκε πάλι πάνω σε αυτό, με κάποιο ακροβατικό μάλλον. Αφού πέρασε το τρένο, τα αυτοκίνητα συνέχισαν την πορεία τους.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: «Να βγούμε στους δρόμους – Θα έχουμε κρίσιμες απολογίες τις επόμενες ημέρες»

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε… αρβύλες – «Μου είπε ότι θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα» (Video)

Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα νορβηγικής ψώρας σε σχολείο – Mεταδίδεται εύκολα, έχει έντονα συμπτώματα (Video)