Χαλκιδική: Τρισάγιο στο μοιραίο λούνα παρκ εις μνήμην του 19χρονου – Βαρύτατες κατηγορίες από τον πατέρα (Video)

Χαλκιδική: Τρισάγιο στο μοιραίο λούνα παρκ εις μνήμην του 19χρονου – Βαρύτατες κατηγορίες από τον πατέρα (Video)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου διασκέδαζε με την οικογένειά του. Η τελετή οργανώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και έγινε παρουσία του πατέρα του νεαρού, στο σημείο όπου συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού άφησαν λουλούδια έξω από το σημείο του δυστυχήματος. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής, μίλησε στους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη συνεργασία του δήμου με τον επιχειρηματία που διαχειριζόταν το λούνα παρκ, χωρίς όμως να έχει υπογραφεί απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αύριο θα καταθέσει στην εισαγγελία Χαλκιδικής και κατά του μηχανικού που πιστοποίησε ότι τα μηχανήματα του λούνα παρκ ήταν κατάλληλα για λειτουργία. Όπως ο ίδιος υπογράμμισε «περιμένω πλέον, μετά από όλα όσα έχουν διαπιστωθεί, να πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή. Αν δεν συμβεί αυτό σας δίνω τον λόγο μου, πρώτα ως πατέρας και μετά ως άνθρωπος ότι θα πράξω και εγώ με τον ίδιο τρόπο».

 

Διαβάστε επίσης

Επιστολή 184 μελών του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Όλα τα ονόματα

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαλωθιές στο ψαχνό – Ο Παύλος Πολάκης μιλάει αποκλειστικά στο Documento – Μαζί το Docville

Χάνουμε διαρκώς εισόδημα και με τη βούλα του ΟΟΣΑ – Ανάμεσα στις 38 χώρες του οργανισμού εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Ζόλινγκεν

Κασσελάκης: Ζητώ από όλους καθαρή θέση τώρα – Με τους τραπεζίτες και τον Μητσοτάκη ή με την κοινωνία;

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρές αντιπαραθέσεις – Συνεδριάζουν άμεσα οι «87» μετά την πρόκληση Κασσελάκη για πρόταση μομφής

 Πολάκης κατά Λινού: Πριν μπεις σε περιττά δικαστικά έξοδα, απάντησε πώς έχετε παρακάμψει κάθε κανόνα δημοσιονομικού ελέγχου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter