Χαλκιδική: «Θα βρω μόνος μου λύση αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν θα ξεχαστεί το παιδάκι μου» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου (Video)

Χαλκιδική: «Θα βρω μόνος μου λύση αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν θα ξεχαστεί το παιδάκι μου» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου (Video)

«Το παιδί μου χάθηκε από τα σάπια μηχανήματα, το δεύτερο ζει από τύχη» ανέφερε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μπροστά στα μάτια της οικογένειας του, σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική, όταν έσπασε το παιχνίδι οποίο είχε ανέβει μαζί με τον αδερφό του. Την ίδια ώρα πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Ο Γιώργος Καϊμπαλης, μίλησε στο MEGA και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα προσπαθήσω να βρω μόνος μου τη λύση εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη» και ζήτησε απαντήσεις για το τι συνέβη.

«Πώς ο εισαγγελέας ένα άτομο φυγόποινο το άφησε να φύγει χωρίς περιοριστικούς όρους;» διερωτήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, αμέσως μετά το περιστατικό είχε τραπεί σε φύγει και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς το μεσημέρι της Τρίτης 20/08.

Ο κ. Καϊμπαλής περιέγραψε επίσης την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικογένειά του μετά τον χαμό του 19χρονου γιου του.

«Δεν υπάρχουν λόγια, το 13χρονο έχει να κοιμηθεί 3 μέρες, κλαίει στην αγκαλιά μας και έχει στο μυαλό του την εικόνα του ανοιγμένου κρανίου που έπεσε μπροστά του ο αδερφός του. Η οικογένεια και αυτό το σπίτι έκλεισε. Ήταν μια πολύ δεμένη οικογένεια, το ένα μεγάλωνε το άλλο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το παλικάρι μου έφυγε.»

Και συνέχισε: «Από μικρά παιδιά αγωνιζόμαστε, να κάνουμε μια οικογένεια, δεν μπορεί ο καθένας που έχει βλέψεις να λειτουργεί με ανευθυνότητα. Αν δεν μπορεί η δήμαρχος, αν δεν έχει προσωπικό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά. Ας είχε παραιτηθεί, ας μην αναλάμβανε αυτή τη θέση. Τι με ενδιαφέρουν όλα αυτά;»

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει» τόνισε ο ίδιος. Και πρόσθεσε: «Δεν είναι ένα κουμπί, ο πόνος είναι για τέσσερις ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι ήμασταν πέντε και τώρα είμαστε τέσσερις, και δεν έγινε τίποτα γιατί είμαστε παρεάκι. Ζω 25 χρόνια στην Αθήνα, τα παιδιά μου τα μεγάλωσα κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνω να τα βλέπω.»

«Ο μικρός φώναζε ξεκολλάει το κάθισμα»

Θλίψη προκαλεί και η αποκάλυψη πως τα δύο παιδιά αλλά και η μητέρα τους, τη στιγμή που βρισκόντουσαν πάνω στο μηχάνημα, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο πατέρας δήλωσε πως ο μικρός του γιος φώναζε πως ξεκολλάει το κάθισμα ενώ η μητέρα του ούρλιαζε στον χειριστή να χαμηλώσει την ταχύτητα. Ο πατέρας του 19χρονου επιτέθηκε ευθέως στην δήμαρχο Κασσάνδρας ρωτώντας την από που έπαιρνε ρεύμα το λούνα παρκ. «Τις υπογραφές για την ηλεκτροδότηση τις βάζει ο δήμος. Από που πήρε το ρεύμα η επιχείρηση αν δεν είχατε εσείς ευθύνη;».

Η δήμαρχος Κασσάνδρας απάντησε πως ο χώρος ήταν ιδιωτικός και έπαιρνε ρεύμα χωρίς την εμπλοκή του δήμου ενώ του είπε και πολλά συλλυπητήρια για την απώλειά του. Στη συνέχεια άφησε υπόνοιες πως ο χώρος ήταν μισθωμένος από κάποιο πρόσωπο που ήταν υποψήφιο στις εκλογές πριν από κάποιο καιρό.

«Θα έπρεπε να είστε δίπλα σε εμάς κα δήμαρχε. Εφόσον και εσείς χάσατε ένα παιδί 21 ετών. Θα έπρεπε να μας βοηθάτε», είπε και η δήμαρχος ξέσπασε σε κλάματα.

«Ξέρω ένα πράγμα, ο εγκληματίας που έσπαγε πλάκα με τις ζωές, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Έστειλα τα παιδιά μου 4 μέρες (σ.σ. για διακοπές) και γύρισαν πίσω από τα 3, τα 2. Το ένα σακατεμένο. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα φροντίσω ως γονιός να βρω μόνος μου τη λύση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έχει συμβεί. Ο 13χρονος γιος μου έχει να κοιμηθεί τέσσερις ημέρες. Έχει τη φωτογραφία με το ανοιγμένο κρανίο του αδελφού του», είπε.

«Έκλεισε αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι», ξέσπασε ο πατέρας του και με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

«Η εικόνα του παιδιού μου δεν θα φύγει πότε από τη ψυχή μας. Μας πήραν το παιδί μας», είπε στο τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Ένδειξη δεξιάς στροφής της Ελλάδας η επιλογή του Μητσοτάκη με Τζιτζικώστα – Η ανάλυση του Politico

Σικελία: Αυτοί είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου – Αγνοείται ένα ακόμη άτομο (Photos)

Εξαφάνιση 28χρονου στην Καρδίτσα: Η ΕΛ.ΑΣ παραδέχεται παραλείψεις στην έρευνα – Η ανακοίνωση της δικηγόρου της οικογένειας

Καιρός: Ανοδος της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

ΗΠΑ: Νέα επίθεση Τραμπ, πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια, στην Χάρις

Συναγερμός για την ευλογιά των πιθήκων – Δυσάρεστες αναμνήσεις ξύπνησαν οι ανακοινώσεις διεθνώς για τον ιο Mpox

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένονται δύσκολες αποφάσεις για Αυγή και Κόκκινο – Τι λένε οι εργαζόμενοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter