Χαλκιδική: «Σκότωσαν το παλικάρι μου για 3 ευρώ, δε θα μου ξεφύγει κανένας» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου (Video)

Χαλκιδική: «Σκότωσαν το παλικάρι μου για 3 ευρώ, δε θα μου ξεφύγει κανένας» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου (Video)

«Δε θα μείνει τίποτε έτσι, δε θα μου ξεφύγει κανένας» τόνισε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, Γιώργος Καιμπαλής, έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση με «μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα σύνολο από διαδικασίες» σημειώνοντας ότι «η δικαιοσύνη προσπαθεί να βοηθήσει σε όλο αυτό αλλά ταυτόχρονο κωλυσιεργούν και αποκρύπτονται στοιχεία που θα έπρεπε να γνωρίζουμε από την αρχή».

«Το παλικάρι μου, που ήταν δυο μέτρα κούκλος, και ένα από τα καλύτερα παιδιά, το σκοτώσανε για 3 ευρώ. Μπήκε σε ένα μηχάνημα στο οποίο δεν είχε ελεγχθεί ποτέ ήταν εντελώς σάπιο δεν είχε κανένα μέτρο ασφάλειας. Αυτά δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μηχανικός, φαίνεται. Η επαφή που έγινε χθες (σ.σ στον Άρειο Πάγο) ήταν σε ανθρώπινο επίπεδο και προσκόμισα φυσικά και κάποια έγγραφα τα οποία σχετίζονται με όλη την υπόθεση. Από τις πρώτες ημέρες ήξερα πως λειτουργεί το σύστημα. Έτσι με ιδιωτικές έρευνες και ανθρώπους έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε στοιχεία για όλη την εμπλοκή της υπόθεσης» τόνισε ο πατέρας του άτυχου νέου.

Παράλληλα, ξέσπασε μιλώντας για την αδιαφορία των υπεύθυνων: «Δεν υπάρχει άδεια, δεν υπάρχει πιστοποίηση, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει ούτε ένα τμήμα αρτιμελές όλων αυτών των παιχνιδιών.  Γνώριζαν όλοι πολύ καλά τις συμβαίνει. Που είναι όλοι αυτοί; Ο αντιπεριφερειάρχης, οι νομαρχίες; Δεν πήραν να μας πουν ούτε ένα συλλυπητήρια. Αυτή τη φορά δεν θα περάσει!» 

«Δίπλα από το παλικάρι μου υπήρχε ο αδερφός του ο οποίος είναι 16 ετών. Από κάτω, όταν διαλύθηκε το παλικάρι μου ήταν ο τρίτος μου γιος, ο οποίος είναι 13 ετών. Θα’ρθεί κάποιος λοιπόν από όλους αυτούς να αλλάξει τη ζωή αυτών των παιδιών;  Είναι ντροπή! Το παλικάρι, χτύπησε, 1,87 ύψος και γυμνασμένος. Έπεσε με 60χλμ πάνω στο σίδερο. Δεν είναι πράγματα αυτά» είπε.

«Όταν θα βγουν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες, τότε θα καταλάβετε ότι όποιοι και να κρύβονται πίσω από αυτούς, αυτή τη φορά δεν θα μείνει τίποτα έτσι. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Δεν θα τους περάσει. Χαμογελούν κάνουν τα πάντα και δεν μπαίνει κανείς στη διαδικασία. Είναι άπαντες εξαφανισμένοι» είπε ο τραγικός πατέρας.

«Πόσα παιδιά θα καούν εάν γίνει βραχυκύκλωμα;»

«Η παροχή ρεύματος από την κολόνα δεν έχει ασφάλεια. Επί σειρά ετών δεκαετιών λειτουργούν έτσι, κι ας απαντήσει μηχανικός για το πόσα παιδιά θα καούν εάν γίνει βραχυκύκλωμα», επισημαίνει ο κ. Καμπαϊλής.

«Αιτηθήκαμε στην Εισαγγελία να ζητήσει τεχνικό έλεγχο και όχι πραγματογνωμοσύνη από τους δύο πιστοποιημένους φορείς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο ένας είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση και εξαιρείται και η δεύτερη εταιρεία που έπρεπε να κληθεί, στέλνει αύριο στις 10.30 τρεις τεχνικούς στο σημείο της τραγωδίας για να γίνει τεχνικός έλεγχος».

«Τα λόγια είναι απλά για να ακούγονται. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθώ μαζί με τη Δικαιοσύνη, σαφέστατα ανεξάρτητα να βγουν πορίσματα – εκτιμήσεις για το τι έχει συμβεί», πρόσθεσε, ενώ ευχαρίστησε την Αστυνομία «που έβγαλε όλη τη δουλειά, από το να μαζέψει κομματιασμένο κρανίο του παιδιού μέχρι κάθε απαραίτητη ενέργεια.

«Όταν μια οικογένεια χάνει το παιδί, δεν έχει να φοβηθεί κάτι άλλο. Βλέπω τις φωτογραφίες πώς μου έκαναν το παιδί μου και όλη αυτή η κατάσταση μου δίνει δύναμη να τον δικαιώσω», είπε επίσης.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter