Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή το «crazy dance» στο λούνα παρκ του θανάτου – Το πόρισμα το πραγματογνώμονα

Κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα για το λούνα παρκ του θανάτου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος από τη Βέροια.

Σύμφωνα με το Voria.gr το πόρισμα κινείται στον άξονα του σημειώματος που είχε κατατεθεί νωρίτερα, ότι δηλαδή το φονικό παιγνίδι crazy dance ήταν ιδιοκατασκευή, ενώ είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα.

Εμπλεκόμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις

Ο διορισμένος από την αστυνομία πραγματογνώμονας Λάμπρος Γκλαβόπουλος παρέδωσε το πόρισμα την Πέμπτη το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυσέλιδη έκθεση αναφέρονται παρατηρήσεις για τις ελλείψεις και τα προβλήματα για κάθε σημείο του μηχανήματος, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.

Ήδη στην αστυνομία έχει κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιγνίδι, που διενήργησε ύστερα από αίτημα του πατέρα η εταιρεία TUV, η οποία πιστοποιεί λούνα παρκ. Όπως αναφέρει το Voria.gr και σε αυτό το πόρισμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό ελλείψεων.

Η κατάθεση του πορίσματος θα επιταχύνει την εισαγγελική έρευνα καθώς αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις πρόσωπα που εμπλέκονται με το δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε στο υπουργείο με απευθείας ανάθεση η Κεφαλογιάννη (Photos)

«Απηύδησε» μέχρι και ο Πορτοσάλτε με τα χαλιά της Κεφαλογιάννη (Video)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάρτι απευθείας αναθέσεων για χαλιά, ταπετσαρίες, κουρτίνες και… coffee table

Από… μαλλί και μετάξι! Με δύο χαλιά της Μοιραράκη αξίας 18.000 ευρώ η διακόσμηση του γραφείου της Όλγας Κεφαλογιάννη

Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά

Σύγχυση Μαρινάκη για τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προκλητική απάντηση για τα χαλιά των 17.980 ευρώ – «Αναγκαία η άριστη φιλοξενία των επισκεπτών»

Ετικέτες