Χαλκιδική: «Η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία» – Με νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου

Χαλκιδική: «Η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία» – Με νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου

Υπόμνημα με νέα στοιχεία κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Γιώργος Καμπαϊλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Συνοδευόμενος από τον τεχνικό πραγματογνώμονα της οικογένειας Αναστάσιο Δέδε, συναντήθηκε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Ο Γιώργος Καμπαίλης δήλωσε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου: «Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλα για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή. Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι». Ο Αναστάσιος Δέδες μιλώντας και αυτός στους δημοσιογράφους ανέφερε πως «Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας , για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές».

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος Γιάννης έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας 19/8 όταν έσπασε το κάθισμα από το παιχνίδι όπου βρισκόταν με τον αδερφό του με αποτέλεσμα να φύγει στον αέρα και να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι. Μετά το τραγικό συμβάν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, όπου οι γιατροί πιστοποίησαν τον θάνατό του.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΘ: Κατώτερος των περιστάσεων ο Μητσοτάκης – Τα παρασκήνια και η γαλάζια ανησυχία για την πολιτική φθορά της κυβέρνησης

«Λευκά» ποινικά μητρώα από… μαύρη τρύπα

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι – Πότε ξεκινούν, πόσο θα κρατήσουν τα φαινόμενα (LIVE)

Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Εάν επιστρέψει ο Τσίπρας θα κάνω πίσω (Video)

Υπέρ Κασσελάκη η Ακρίτα στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Από την πρώτη στιγμή του έφαγαν τα συκώτια»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter