#WeStandWithQuaden: Παγκόσμια συμπαράσταση στο 9χρονο αγοράκι που δέχεται bullying λόγω νανισμού

Ο 9χρονος Quaden.

Η ιστορία του Quaden συγκλόνισε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, με την υπόθεσή του να γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή hashtag στο Twitter, εκεί όπου αρκετοί επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι χρήστες εξέφρασαν τη στήριξή τους στο 9χρονο αγόρι.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την Γιαράκα Μπέιλς, υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με νανισμό και δείχνει τον Quaden να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα λόγω της συμπεριφοράς των συμμαθητών του προς εκείνον για την ιδιαιτερότητά του, έγινε viral μέσα σε μερικές μόνο ώρες. 

Στο Twitter, το hashtag #WeStandWithQuaden βρίσκεται στη λίστα των πιο δημοφιλών της ημέρας, με χιλιάδες επώνυμους αλλά και ανώνυμους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να στέλνουν μηνύματα εκφράζοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους στο αγόρι.

«Ο κόσμος είναι στο πλευρό σου. Οι Σέλτικς είναι στο πλευρό σου πρωταθλητή. Αγαπώ τη φανέλα που φοράς. Γιατί να μην σε καλούσαμε σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια μας. Στις μπροστινές σειρές», ήταν το μήνυμα του καλαθοσφαιριστή των Σέλτικς, Ένες Καντέρ. Δήλωση στήριξης έκανε και ο ηθοποιός, Χιου Τζάκμαν.