Washington Post: «Το μονοπώλιο της Google στις μηχανές αναζήτησης είναι παράνομο»

Washington Post: «Το μονοπώλιο της Google στις μηχανές αναζήτησης είναι παράνομο»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Ντουπλάντις στην κορυφή του κόσμου». Ο Σουηδός διατήρησε τον Ολυμπιακό του τίτλο και κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.25μ..

Στη Liberation διαβάζουμε: «Μετά από ένα μήνα διαμαρτυριών στο Μπαγκλαντές, η πρωθυπουργός Σέιχ Χασίνα παραιτήθηκε και έφυγε από τη χώρα». Οι διαδηλωτές πανηγύρισαν την ανακοίνωση της παραίτησης της πρωθυπουργού.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Από την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ: τα χρηματιστήρια καταρρέουν παγκοσμίως». Οι τιμές στα παγκόσμια χρηματιστήρια πέφτουν. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Τα χρηματιστήρια καταρρέουν παγκοσμίως». Η ανησυχία για την οικονομική ύφεση στις ΗΠΑ αναστατώνει τους επενδυτές.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το μονοπώλιο της Google στις μηχανές αναζήτησης είναι παράνομο». Ένας Αμερικανός δικαστής έκρινε ότι η Google ενήργησε παράνομα για να διαλύσει τον ανταγωνισμό της και να διατηρήσει το μονοπώλιο της διαδικτυακής αναζήτησης και της σχετικής διαφήμισης. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η Google έχει παράνομο μονοπώλιο στην αναζήτηση».

Οι συμφωνίες διανομής που υπέγραψε η Google προαγοράζουν ένα σημαντικό μέρος της αγοράς μηχανών αναζήτησης και στερούν από τους ανταγωνιστές της ευκαιρίες να την ανταγωνιστούν», έκρινε ο δικαστής.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι ακροδεξιές επιθέσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατία, λέει πρώην αρχηγός της αστυνομίας». Ο Νιλ Μπάσου, πρώην επικεφαλής της βρετανικής αντιτρομοκρατικής, καταδίκασε τους ταραχοποιούς ως «νταήδες και δειλούς».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το Ιράν έτοιμο να εξαπολύσει επίθεση Το Ισραήλ προετοιμάζει την αντεπίθεση». Για τις ΗΠΑ είναι «θέμα ωρών».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ισραήλ προετοιμάζει τον πληθυσμό του για τα επικείμενα ιρανικά αντίποινα». Οι αρχές προειδοποιούν για διακοπές ρεύματος, νερού και επικοινωνιών. 

Διαβάστε επίσης

Πολάκης εναντίον Λινού για ΜΚΟ: Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα σε τρία βασικά ερωτήματα

Σκάνδαλο υποκλοπών: Οι «ψόφιοι κοριοί» υπουργοί, στρατηγοί, δικαστικοί – Υποτελείς στον ωτακουστή τους

Γερμανία – Ελλάδα: Μεγάλη μάχη στο Παρίσι για τη γαλανόλευκη – Πού θα δείτε το ματς

Ο Ντουπλάντις πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ σαν τον Τούρκο viral σκοπευτή (Photo)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ώρα Τεντόγλου και Εθνικής Μπάσκετ – Το πρόγραμμα της ημέρας

Συγκινεί ο Καραλής μετά το μετάλλιο: «Έχω περάσει ρατσισμό, κατάθλιψη, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό» (Video)

Καραλής: Συγκινητική υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό – Πυροτεχνήματα στον Πύργο (Videos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter