Washington Post: «Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν νόμους και στους άνδρες»

Washington Post: «Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν νόμους και στους άνδρες»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Για τον Μισέλ Μπαρνιέ, αρχίζει το πιο δύσκολο κομμάτι». Το υπουργικό συμβούλιο έχει συσταθεί και θα πιάσει άμεσα δουλειά. Στη Liberation διαβάζουμε: «Από την πλευρά του RN, μια επίμονη απειλή». Η νέα κυβέρνηση του Μισέλ Μπαρνιέ μπορεί να είναι η πιο δεξιά από την θητεία του Νικολά Σαρκοζί, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον ακροδεξιό Εθνικό Συναγερμό.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το SPD μπροστά από το AfD». Οριακή νίκη του SPD στο Βρανδεμβούργο. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Ντίτμαρ Βόιντκε νίκησε στο Βραδεμβούργο». Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα στη μάχη για τη νίκη στις κρατιδιακές εκλογές του Βρανδεμβούργου, με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) να επικρατεί οριακά με ποσοστό 30,9%  ανατρέποντας τις δημοσκοπήσεις και την Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) να ακολουθεί με 29,2% (+5,7%).

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν νόμους και στους άνδρες». Εντολή να μη φορούν τζιν και να αφήσουν γένια. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ισραήλ και η Χεζμπολάχ πλησιάζουν σε πόλεμο πλήρους κλίμακας». Το Ισραήλ και η Χεζμπολάχ ενέτειναν τις διασυνοριακές τους επιθέσεις τη νύχτα της Κυριακής 22/9.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι Εργατικοί θα διερευνήσουν 600 εκατ. συμβάσεις για τον κορονοϊό που δόθηκαν επί διακυβέρνησης των Συντηρητικών». Η υπ. Οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς διατάζει έρευνες για συμβόλαια 600 εκατομμυρίων λιρών εν μέσω Covid.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Μάχη Χεζμπολάχ-Ισραήλ». Οι εντάσεις αυξάνονται στη Μέση Ανατολή. Ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ισραήλ εντείνει τις επιθέσεις στον Λίβανο χωρίς να σταματήσει τη Χεζμπολάχ». Η σιιτική πολιτοφυλακή ανακοίνωσε μια «νέα φάση» της σύγκρουσης και χτύπησε με πυραύλους το πιο απομακρυσμένο σημείο από τα σύνορα με το Ισραήλ μέσα σε ένα χρόνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter