Washington Post: «Oι περισσότεροι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι επιθυμούν ο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα»

Washington Post: «Oι περισσότεροι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι επιθυμούν ο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο καθεδρικός ναός της Ρουέν γλίτωσε τα χειρότερα μετά τη φωτιά σε κωδωνοστάσιό του». Το υπό κατασκευή κωδωνοστάσιο έπιασε φωτιά, αλλά η δομή του, πιο συμπαγής από αυτή της Παναγίας των Παρισίων, απέτρεψε την κατάρρευσή του. Στη Liberation διαβάζουμε: «Εν τω μεταξύ στη Γάζα». Φονικοί βομβαρδισμοί, χερσαίες επιθέσεις, φυγή αμάχων… Ενώ οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι ασχολούνται με την εσωτερική πολιτική τους κατάσταση, ο ισραηλινός στρατός εξακολουθεί να σκληραίνει την επίθεσή του.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το ΝΑΤΟ ενισχύει την αποτροπή κατά της Ρωσίας». Στη σύνοδο κορυφής τους στην Ουάσιγκτον, οι σύμμαχοι λαμβάνουν προφυλάξεις. Από το 2026, οι ΗΠΑ θα αναπτύξουν πυραύλους BGM-109 Tomahawk και όπλα μεγάλου βεληνεκούς στη Γερμανία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Άστο, Τζο». Ακόμη και στενά έμπιστα άτομα απομακρύνονται από τον Τζο Μπάιντεν, συμβουλεύοντάς τον να ανοίξει τον δρόμο για έναν νεότερο υποψήφιο.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Oι περισσότεροι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι επιθυμούν ο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση». Η δημοσκόπηση της News/Ipsos για Washington Post/ABC, που διεξήχθη μεταξύ 5 και 9 Ιουλίου, διαπίστωσε ότι το 56% των Δημοκρατικών ενηλίκων που συμμετείχαν στην έρευνα επιθυμεί ο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα του 2024, ενώ το 42% πιστεύει ότι πρέπει να συνεχίσει την εκστρατεία του για την προεδρία. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να παραμείνει στην κούρσα για τις εκλογές ». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέμεινε ότι θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Νέα ανησυχία καθώς ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Ζελένσκι Πούτιν». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: «Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν», πριν καταλάβει το λάθος του και το διορθώσει.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «”Οι δυτικές χώρες θα χρειαστούν περισσότερους στρατιώτες”». Η Δύση – υποστηρίζει ο στρατηγός Κρις Καβόλι, επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη – χρειάζεται περισσότερα όπλα και περισσότερους στρατιώτες.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το ακροδεξιό κόμμα VOX ανακοίνωσε οριστική ρήξη με το Λαϊκό Κόμμα (PP)». O Σαντιάγκο Αμπασκάλ ανακοινώνει τη μετακίνηση στην αντιπολίτευση και την παραίτηση των τεσσάρων αντιπροέδρων του. 

Διαβάστε επίσης:

Το Κρεμλίνο αντιδρά όταν ο Μπάιντεν μπερδεύει τον Ζελένσκι με τον Πούτιν


«Εξοντώθηκε ο Zeus» – Ο Έλληνας μισθοφόρος που σκότωσε Ρώσους αιχμαλώτους στην Ουκρανία


Γάζα: Σχηματισμό μεταπολεμικά μιας ανεξάρτητης κυβέρνησης πέρα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα στηρίζει η Χαμάς


Συναγερμός στη Βρετανία: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε τόπο λατρείας των Σιχ – Δύο τραυματίες


Επίθεση Τραμπ σε Κλούνεϊ: «Άσε την πολιτική, γύρνα στην τηλεόραση»


Γαλλία: Ατάλ και Νταρμανέν μαζεύουν τους φίλους τους με στόχο την πρωθυπουργία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter