Washington Post: «Οι μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιηθεί για τα κενά ασφαλείας»

Washington Post: «Οι μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιηθεί για τα κενά ασφαλείας»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Τόνι Εστανγκέ και Αν Ινταλγκό κολυμπούν για πρώτη φορά στον Σηκουάνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες». «Σε τρία χρόνια θα πάω να κολυμπήσω στον Σηκουάνα, μπροστά σε μάρτυρες, για να δείξω ότι ο ποταμός έχει γίνει καθαρός». Η τολμηρή υπόσχεση διατυπώθηκε το 1990 από τον Ζακ Σιράκ όταν ήταν δήμαρχος του Παρισιού. Χρειάστηκαν 34 χρόνια για να πραγματοποιήσει αυτή την υπόσχεση μία από τους διαδόχους του.

Στη Liberation διαβάζουμε: «Ο Γάλλος ιερέας Άμπε Πιερ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση». Ο Άμπε Πιερ, ο πιο διάσημος ιερέας στη Γαλλία, γνωστός για τη φιλανθρωπία του, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του κατηγορείται για σεξουαλική βία.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Λίγο πριν από τη μυστική ψηφοφορία, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχασε τη δίκη για τα εμβόλια της Covid-19». Το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ έκρινε ότι η «Κομισιόν δεν παρείχε στο κοινό αρκούντως ευρεία πρόσβαση στις συμβάσεις αγοράς εμβολίων κατά της νόσου Covid-19». Η Tagesspiegel αναφέρει: «Σχεδίαζε το Ιράν μια δολοφονία;». Τι κάνει τον Τραμπ στόχο των Μουλάδων.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιηθεί για τα κενά ασφαλείας». Η αστυνομία προειδοποιήθηκε για τον Τόμας Μάθιου Κρουκς τουλάχιστον 86 δευτερόλεπτα πριν από τους πυροβολισμούς, δείχνει βίντεο. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Τζέι ντι Βανς: Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αντιπρόεδρος, κληρονόμος του MAGA». Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους Αμερικανούς να «επιλέξουν νέο δρόμο», ψηφίζοντας τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο την 5η Νοεμβρίου.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Στο επίκεντρο του στόχου των Εργατικών η ανάπτυξη του Ηνωμένου Βασιλείου». Ο Στάρμερ δεσμεύεται να «φτιάξει τα θεμέλια» της χώρας. Υπόσχεται «σοβαρές λύσεις» για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στη βρετανική πολιτική.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Σήμερα η ψηφοφορία για την επανεκλογή ή μη της Φον ντερ Λάιεν». Κρίσιμη ψηφοφορία για τη Φον ντερ Λάιεν.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Σάντσεθ εμμένει στους νόμους της ΕΕ για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης». Ο ισπανός πρόεδρος Πέδρο Σάντσεθ, περιέγραψε στο Κογκρέσο το σχέδιο «δημοκρατικής αναγέννησης», εστιάζοντας στον υποχρεωτικό κανονισμό για τα μέσα ενημέρωσης στην ΕΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter