Washington Post: «Μετά από μια ανώμαλη πορεία, μια ιστορική υποψηφιότητα»

Washington Post: «Μετά από μια ανώμαλη πορεία, μια ιστορική υποψηφιότητα»

Στις ΗΠΑ η USA Today κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο: «Συνέδριο Δημοκρατικών: Και τώρα μόνη της, η Χάρις αναγγέλλει μια νέα εποχή». Αντίστοιχα η Washington Post κυκλοφορεί με τίτλο: «Μετά από μια ανώμαλη πορεία, μια ιστορική υποψηφιότητα», ενώ η Wall Street Journal γράφει: «Η Χάρις παρουσιάζει την υπόθεση της ενώπιον του έθνους».

Στην Γαλλία, διαβάζουμε στην Le Figaro: «Ο Μακρόν διαβουλεύεται για να προσπαθήσει να επιλύσει το αδιέξοδο του ενοίκου του Ματινιόν (σ.σ. της πρωθυπουργικής κατοικίας)». Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί καταγράφονται οι κινήσεις του Εμανουέλ Μακρόν για να υπάρξει κάποια συμφωνία για τον επόμενο πρωθυπουργό, αλλά και οι στάσεις των κομμάτων.

Η οικονομική εφημερίδα Le nouvel Economiste κυκλοφορεί με τίτλο: «Η Κίνα βγαίνει στην επίθεση στον Παγκόσμιο Νότο». Όπως εξηγεί: «Η επιτυχημένη είσοδος κινεζικών εταιρειών στις πιο πολυπληθείς αγορές του πλανήτη έχει πολλά να διδάξει την Δύση».

Στην Γερμανία η Tagesspiegel έχει κεντρικό τίτλο: «Υποστηρικτές της ακροδεξιάς. Ένας στους τρεις ψηφοφόρους του AfD στηρίζει την βία εναντίον πολιτικών».

Στην Ισπανία η El Pais κυκλοφορεί με τίτλο: «Η τσαβική Δικαιοσύνη επικυρώνει την αμφισβητούμενη νίκη Μαδούρο». Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί καταγράφονται οι τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου υπέρ του Μαδούρο και την κατηγορία εναντίον της αντιπολίτευσης για περιφρόνηση της εξουσίας του, αλλά και τους φόβους που εκφράζονται για ένταση της καταστολής.

Στην Ιταλία η Corriere della Sera κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο: «Υπηκοότητα, καυγάς μεταξύ συμμάχων». Στο ρεπορτάζ περιγράφει την σύγκρουση μεταξύ του Forza Italia του Ταγιάνι και του Αδέρφια της Ιταλίας της Μελόνι εταίρων στην κυβέρνηση, σχετικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει για την χορήγηση υπηκοότητας.

Διαβάστε επίσης:

Εικονική πραγματικότητα Άδωνη: Η εικόνα για την κατάσταση του ΕΣΥ είναι ψευδής (Video)

Ορατότης μηδέν

Αδιανόητη κτηνωδία στην Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από δίψα

Επτά χρόνια φαγούρα στη Δικαιοσύνη για το «Αγία Ζώνη ΙΙ» – Ξεκινάει με πολυετή καθυστέρηση η δίκη για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου

Η παλίρροια του «Βασιλιά-Φάντασμα» εμφανίστηκε στον ποταμό Qiantang στην Κίνα – Εντυπωσιακές εικόνες (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Η βόμβα Πολάκη, η πρόκληση Κασσελάκη για μομφή και η πρώτη αντίδραση των 87 μέσω του documentonews.gr

«Κλεμμένα από τη Βουλγαρία τα μηχανήματα»: Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του θανάτου (Video)

Έλενα Ακρίτα: «Εγκληματίες, πόσες φορές πήγαμε τα παιδιά μας στο λούνα παρκ…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter