Washington Post: «Mαζική έξοδος από τη Φλόριντα ενόψει του τυφώνα Μίλτον»

Washington Post: «Mαζική έξοδος από τη Φλόριντα ενόψει του τυφώνα Μίλτον»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο θάνατος του Χασάν Νασράλα συγκλονίζει την πολιτική σκηνή του Λιβάνου». Ενώ η Χεζμπολάχ έχει αποκοπεί από τον ηγέτη της, οι αντίπαλοί της ελπίζουν σε ανατροπή της ισορροπίας υπέρ τους. Στη Liberation διαβάζουμε: «Γάζα: Έναν χρόνο μετά». Μετά από ένα έτος βομβαρδισμών, ο παλαιστινιακός θύλακας είναι κατεστραμμένος και συνεχίζει να μετράει τους νεκρούς του.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το Ισραήλ επεκτείνει τις επιχειρήσεις στον Λίβανο». Ο ισραηλινός στρατός, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, επέκτεινε την επιχείρησή του κατά της πολιτοφυλακής της Χεζμπολάχ στα νοτιοδυτικά του Λιβάνου. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε την επίσκεψή του στη Γερμανία». Ο Τζο Μπάιντεν θθα προσγειωνόταν στη Γερμανία το απόγευμα της Πέμπτης 10/10, αλλά ακύρωσε το ταξίδι του λόγω του τυφώνα «Μίλτον».

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Mαζική έξοδος ενόψει του τυφώνα Μίλτον». Ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα. Χιλιάδες κάτοικοι εκκενώνουν τα σπίτια τους. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η ευάλωτη Τάμπα προετοιμάζεται για άμεσο χτύπημα από τον τυφώνα Μίλτον». Γιατί η περιοχή της Τάμπα είναι τόσο ευάλωτη σε έναν τυφώνα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «”Εάν μείνετε θα πεθάνετε”: Συναγερμός στη Φλόριντα για τον τυφώνα Μίλτον». Οι αρχές της Φλόριντας ενέτειναν τις εκκλήσεις εκκένωσης προς τους πολίτες πριν από την άφιξη του κυκλώνα Μίλτον.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Κουρσκ, ανάμεσα σε ερείπια και σημαίες του Κιέβου». Άμαχοι στα κατακτημένα χωριά: «Για να μας ελευθερώσουν μας βομβαρδίζουν».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ισραήλ επεκτείνει την εισβολή σε όλο το νότιο Λίβανο». Ο στρατός αναπτύσσει 15.000 στρατιώτες στη χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter