Washington Post: «Ιστορική ανταλλαγή κρατουμένων – Η μεγαλύτερη από τον Ψυχρό Πόλεμο»

Washington Post: «Ιστορική ανταλλαγή κρατουμένων – Η μεγαλύτερη από τον Ψυχρό Πόλεμο»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Πώς ο Λεόν Μαρσάν έγινε ο πρωταγωνιστής των Αγώνων». Τα μυστικά της τεράστιας επιτυχίας του. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ανταλλαγή αιχμαλώτων με αέρα ψυχρού πολέμου». Είκοσι έξι άτομα ανταλλάχθηκαν μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών χωρών, στην σημαντικότερη επιχείρηση αυτού του είδους από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Συμφωνία με το Κρεμλίνο: Απελευθερώθηκαν 26 κρατούμενοι». Θεαματική ανταλλαγή κρατουμένων της Δύσης με τη Ρωσία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ρινικό εμβόλιο κατά του Covid». Τα κύματα μόλυνσης από κορονοϊό θα αποτελούν σύντομα ιστορία;

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ πραγματοποιούν ιστορική ανταλλαγή κρατουμένων». Οι μήνες πολύπλοκων διαπραγματεύσεων και η διπλωματία υψηλού διακυβεύματος είχαν ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρατουμένων από τον Ψυχρό Πόλεμο και την ελευθερία για έναν δημοσιογράφο της Wall Street Journal. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο Έβαν Γκέρσκοβιτς είναι ελεύθερος». Η Ρωσία απελευθέρωσε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Έβαν Γκέρσκοβιτς.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Η αστυνομία ενίσχυσε την προστασία των τζαμιών καθώς η ακροδεξιά σχεδιάζει περισσότερες συγκεντρώσεις». Οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν να εντείνουν τις περιπολίες έξω από τζαμιά και καταλύματα αιτούντων άσυλο εν μέσω σχεδίων για τουλάχιστον 19 ακροδεξιές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα τις επόμενες ημέρες.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ανταλλαγή κρατουμένων Ρωσίας-ΗΠΑ». Η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρατουμένων Ρωσίας-Δύσης μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Ρωσία και η Δύση πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων από τον Ψυχρό Πόλεμο». Η Ρωσία και η Δύση πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων από τον Ψυχρό Πόλεμο. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Έβαν Γκέρσκοβιτς και ο Ισπανός Πάμπλο Γκονζάλες Γιάγκε είναι μεταξύ των 26 κρατουμένων που απελευθερώθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Έχασε την αστική του ευγένεια ο Τσακαλώτος: Πολίτης του την «έπεσε» για τις έδρες της Νέας Αριστεράς (Video)

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Σε κλίμα ανησυχίας η ταφή Χανίγιε στο Κατάρ – «Ημέρα οργής» από τη Χαμάς, αντίποινα ετοιμάζει το Ιράν

Ο Μητσοτάκης παίζει με τη φωτιά: Φόβοι για πιθανές επιθέσεις αντιποίνων σε ισραηλινούς στόχους στην Ελλάδα

Έρευνα: Η τακτική λήψη ασπιρίνης μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου

Μετά το ΕΣΥ ο Αδωνης θερίζει θύελλες και στη ΝΔ – Οι αυταρχικές πρωτοβουλίες για τους ιδιώτες γιατρούς προκαλούν εσωκομματικό «εμφύλιο»

Η ελληνική αποστολή αποθέωσε τον «ασημένιο» Απόστολο Χρήστου στο Ολυμπιακό Χωριό (Videos)

Οι ωραίοι έχουν χρέη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter