Washington Post: «Η Κάμαλα Χάρις ανανεώνει τις ελπίδες των Δημοκρατικών να γίνει “μπλε” η Βόρεια Καρολίνα»

Washington Post: «Η Κάμαλα Χάρις ανανεώνει τις ελπίδες των Δημοκρατικών να γίνει “μπλε” η Βόρεια Καρολίνα»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Πυρκαγιές, κλοπές, ζημιές… πολλαπλασιάζονται οι βανδαλισμοί εναντίον εκκλησιών». Σε όλη την επικράτεια, οι επιθέσεις στη θρησκευτική κληρονομιά ανησυχούν τις Αρχές και τους πιστούς. Στη Liberation διαβάζουμε: «Όταν η Silicon Valley ποντάρει στον Ντόναλντ Τραμπ». Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος έχει δεσμευτεί να διορίσει τον Έλον Μασκ, ιδιοκτήτη του X και της Tesla, στην κυβέρνησή του εάν εκλεγεί.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Γερμανική αμηχανία». Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε απάντηση στους ισχυρισμούς του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι η Γερμανία απέτυχε στην προσπάθειά της να εγκαταλείψει τα ορυκτά καύσιμα. «Είτε σας αρέσει είτε όχι, το ενεργειακό σύστημα της Γερμανίας είναι πλήρως λειτουργικό, με περισσότερο από 50% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Και κλείνουμε – δεν κατασκευάζουμε – εργοστάσια λιγνίτη και πυρηνικής ενέργειας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Τραμπ ή Χάρις». Εκείνη θέλει, εκείνος διστάζει. Η Κάμαλα Χάρις κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε ακόμη ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ. «Όχι» από τον Τραμπ.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η Κάμαλα Χάρις ανανεώνει τις ελπίδες των Δημοκρατικών να γίνει “μπλε” η Βόρεια Καρολίνα». Η μεγάλη προσέλευση και η ενέργεια του κοινού είναι ενθαρρυντικά σημάδια για τους Δημοκρατικούς, που ελπίζουν να ανατρέψουν τα δεδομένα στην εν λόγω πολιτεία για πρώτη φορά από το 2008. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο πρώτος ιδιωτικός διαστημικός περίπατος ». Οι ιδιώτες-αστροναύτες που ταξίδεψαν με τη SpaceX ολοκλήρωσαν τον πρώτο ιδιωτικό διαστημικό περίπατο, ξεπερνώντας νέα όρια για την εταιρεία του Έλον Μασκ.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Στάρμερ λέει στον Πούτιν: Εσύ ξεκίνησες αυτόν τον πόλεμο, μπορείς να τον τερματίσεις ανά πάσα στιγμή». Ο Κιρ Στάρμερ είπε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η Ρωσία ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία και θα μπορούσε να τον τερματίσει ανά πάσα στιγμή, αφού ο Ρώσος ηγέτης προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε χρήση βρετανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στο ρωσικό έδαφος θα έβαζε το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη χώρα του.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Περισσότεροι πύραυλοι στο Κίεβο; Ο Πούτιν απειλεί το ΝΑΤΟ με “πόλεμο”». Τρεις εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση στη Μόσχα στο Ντονμπάς της Ουκρανίας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο πρώτος ιδιωτικός διαστημικός περίπατος». Ο δισεκατομμυριούχος Τζάρεντ Αϊζακμαν είναι ο πρώτος ιδιώτης που περπάτησε στο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Βουλή: Ένταση στο γραφείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – «Εντολή» από Κουμουνδούρου για απαγόρευση εισόδου και… αλλαγή κλειδαριών

Στα όρια διπλωματικής κρίσης Ελλάδα – Γερμανία μετά το «πραξικόπημα» του Βερολίνου για το μεταναστευτικό

Συνολικό πρόγραμμα παρουσίασε ο Πολάκης – «Τα κόμματα της Αριστεράς δεν είναι ενός ανδρός αρχή – Λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη»

Επικοινωνιακά «τρικ» Μητσοτάκη για την ακρίβεια – Έστειλε επιστολή στη φον ντερ Λάιεν

Βρέθηκε ο 78χρονος από την Κοζάνη που αγνοούταν επί ημέρες στην Κωνσταντινούπολη

Sounion: Νέα επιχείρηση ρυμούλκησης του ελληνόκτητου τάνκερ από την Ερυθρά Θάλασσα – Εστίες φωτιάς από τις 27 Αυγούστου

«Άδειο» το Αλεξάνδρειο στο φιλικό του Άρη με την ισραηλινή Χάποελ – «Όχι στον αθλητισμό που ξεπλένει γενοκτονίες», λένε οι οπαδοί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter