Wall Street Journal: «Οι πρώτες κυρώσεις σε βάρος της Apple από την ΕΕ»

Wall Street Journal: «Οι πρώτες κυρώσεις σε βάρος της Apple από την ΕΕ»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Ζορντάν Μπαρντελά παρουσίασε το “πρόγραμμα ανάκαμψης” του Εθνικού Συναγερμού (RN), επιμένοντας στα οικονομικά ζητήματα». Το RN έχει δημιουργήσει ένα έγγραφο 12 σελίδων για να προσδιορίσει το ημερολόγιο «έκτακτης ανάγκης» και αυτό των «μεταρρυθμίσεων». Στη Liberation διαβάζουμε: «Ο Τζόρνταν Μπαρντέλα και η ομάδα του δεν χάνουν καμία ευκαιρία να προσεγγίσουν επιχειρηματίες». Ο υποψήφιος πρωθυπουργός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικός Συναγερμός (RN) ξεδίπλωσε το πρόγραμμά του μπροστά σε 700 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο Σολτς δίνει ελπίδα στη βιομηχανία για επενδύσεις». Εν όψει της συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης στη Γερμανία, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Ζίγκφριντ Ρουσβούρμ, καλεί την κυβέρνηση να καθορίσει μια ατζέντα ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Μπέρμποκ λίγο πριν ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή». Η κατάσταση στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Σε ορισμένες πολιτείες η χρήση μάσκας μπορεί σύντομα να συνιστά έγκλημα». Οι μάσκες μετατρέπονται από υποχρεωτικές σε ποινικοποιημένες σε ορισμένες πολιτείες. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι πρώτες κυρώσεις σε βάρος της Apple από την ΕΕ». Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο ύψους άνω του 1,8 δισ. ευρώ στην Apple για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά της διανομής στους χρήστες iPhone και iPad εφαρμογών μουσικής συνεχούς ροής μέσω του καταστήματος εφαρμογών App Store.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι χαμηλοί μισθοί υπό τους Τόρις έχουν ωθήσει 900.000 παιδιά στη φτώχεια, σύμφωνα με έκθεση». Η κρίση της φτώχειας που έχει ριζώσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 14 χρόνια έχει αποκαλυφθεί σε δύο εκθέσεις που περιγράφουν τις καταστροφικές επιπτώσεις των χαμηλών μισθών και των αυξήσεων των τιμών στη ζωή 900.000 παιδιών.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στα 16. Κατηγορούμενοι δύο συνομήλικοι του θύματος». Ο Τόμας Κρίστοφερ δέχτηκε 25 μαχαιριές από δύο συνομηλίκους του σε πάρκο στην Πεσκάρα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο υποψήφιος της Λεπέν υπόσχεται “ένα big bang στην εξουσία”». Ο Τζόρνταν Μπαρντέλα υποσχέθηκε «να βάλει τάξη στους δρόμους και στους δημόσιους λογαριασμούς», καθώς και «να περιορίσει τη μετανάστευση».

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Πρώτο ντιμπέιτ των υποψηφίων μπροστά σε μια ήδη διχασμένη χώρα


αλλία: Η ακροδεξιά υπόσχεται «ίση μεταχείριση» αλλά τελικά υποννοεί Γάλλους διαφορετικών ταχυτήτων!


Το Κρεμλίνο απαντά στα σχέδια Τραμπ για ειρήνευση στην Ουκρανία: Είμαστε ανοικτοί σε συνομιλίες


«Κόκκινη κάρτα» στον Μητσοτάκη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τον Μπελέρη


Ο Μπελέρης διχάζει Ελλάδα και Αλβανία προκαλώντας την Ε.Ε.


Τζούλιαν Ασάνζ: Ο ιδρυτής του WikiLeaks που τάραξε γερά κυβερνήσεις, ΜΜΕ και κοινή γνώμη τα τελευταία 14 χρόνια


Δολοφονία Καραϊβάζ: «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα» – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας (Video)


Η Γάζα χάνει την ελπίδα και ο Νετανιάχου τον έλεγχο – Εκτοπισμένοι χωρίς νερό, τροφή και φάρμακα οι Παλαιστίνιοι


Ο Ασάνζ έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει η δημοσιογραφία – Να αποκαλύπτει!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter