Wall Street Journal: «Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι προσπαθεί να επηρεάσει τις εκλογές»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Αποτυχία της γαλλο-βρετανικής συνεργασίας για τη μετανάστευση». Ο θάνατος 12 ανθρώπων που προσπαθούσαν να φτάσουν στην Αγγλία καταδεικνύει την αναποτελεσματικότητα της γαλλο-βρετανικής στρατηγικής. Στη Liberation διαβάζουμε: «Το μπέρδεμα των Ηλυσίων». Ο Εντουάρ Φιλίπ υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2027. Αυξάνεται η πίεση στον Μακρόν, ο οποίος αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο, ακόμη και στο δικό του στρατόπεδο.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Αυστηρά μέτρα λιτότητας στη Volkswagen». Πώς αγωνίζονται οι σημαντικότεροι παίκτες για το μέλλον της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Όλο και περισσότερα πυρηνικά όπλα στον κόσμο». Οι χώρες που κατέχουν το πυρηνικό οπλοστάσιο του κόσμου.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Μακελειό σε σχολείο της Τζόρτζια: 4 νεκροί και πολλοί τραυματίες». Ο 14χρονος δράστης, Κολτ Γκρέι, θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία των δύο δασκάλων και των δύο μαθητών στο γυμνάσιο Απαλάτσι στο Γουίντερ της Τζόρτζια, δήλωσαν οι αρχές. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι ΗΠΑ κατηγορούν το Κρεμλίνο ότι προσπαθεί να επηρεάσει τις εκλογές». Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι ξοδεύει εκατομμύρια για να επηρεάσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Πύργος Γκρένφελ: Πόρισμα-καταπέλτης για την τραγωδία στην πιο φονική πυρκαγιά της Βρετανίας». Το τελικό πόρισμα για την φονική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα επτά χρόνια μετά την τραγωδία με 72 νεκρούς.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «21 αγνοούμενοι μετά από ανατροπή προσφυγικού σκάφους στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα». Τραγωδία στα λιβυκά ύδατα. Μεταξύ των 21 αγνοουμένων είναι και τρία παιδιά.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Σάντσεθ προσφέρει περισσότερη χρηματοδότηση για όλες τις κοινότητες». Ο Ισπανός πρόεδρος ανακοινώνει ότι θα διπλασιάσει το ταμείο συνοχής.

Διαβάστε επίσης

Ουκρανία: «Θύελλα» κατά Ζελένσκι μετά τον ανασχηματισμό – «Συγκεντρώνει την εξουσία γύρω του»

Νέα Φιλαδέλφεια: Γνώριζαν εδώ και 10 χρόνια για σάπιες κολόνες – Έγγραφο «φωτιά» του ΟΣΥ (Video)

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ανοίγει ξανά ο φάκελος μετά την παραδοχή για γαλάζια «άνωθεν εντολή»

Αφησαν ανεξέλεγκτο το «πάρτι» με τα εργόσημα – Εξαφάνισαν παράνομα αποφάσεις του ΕΦΚΑ

Τήλος: Τουρίστρια ζήτησε να… «πετάξουν πρόσφυγες στη θάλασσα» – «Αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς», αντέδρασε η δήμαρχος

Ετικέτες