Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ δίνουν αμνηστία στον Μαδούρο για να παραιτηθεί

Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ δίνουν αμνηστία στον Μαδούρο για να παραιτηθεί

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η εβδομάδα των αντιμεταναστευτικών ταραχών που τραυμάτισε τη Βρετανία». Μόλις καταλαγιάσει η ένταση, ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ γνωρίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της μετανάστευσης, το οποίο έχει επανέλθει στο προσκήνιο των ανησυχιών των Βρετανών. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, το πάρτι συνεχίζεται». Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, το πάρτι συνεχίζεται. Άψογη οργάνωση, ρεκόρ τρίχρωμων μεταλλίων… Για 15 ημέρες, η Γαλλία απολάμβανε την επιτυχία των Ολυμπιακών της Αγώνων που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή. Τώρα ήρθε η ώρα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν στις 28 Αυγούστου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο αριθμός των επιθέσεων με μαχαίρι στη Γερμανία αυξάνεται δραματικά». Τα περιστατικά βίας με μαχαίρι αυξάνονται ανησυχητικά, ειδικά μέσα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Χωρίς μικρόβια στον Άρη». Πώς οι επιστήμονες προστατεύουν το Διάστημα από τη βρωμιά.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Σταθερή πορεία καθώς ο πόλεμος πλησιάζει». Η Χεζμπολάχ αυξάνει την πίεση εναντίον του Ισραήλ. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι ΗΠΑ δίνουν αμνηστία στον Μαδούρο για να παραιτηθεί». Μεγάλη αμερικανική προσπάθεια που τροφοδοτείται από την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να τεκμηριώσει τη συντριπτική ήττα του προέδρου της Βενεζουέλας στις κάλπες.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ένα λαμπερό σόου καθώς το Παρίσι περνάει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Λος Άντζελες». Στην τελετή λήξης ήταν παρόντες εννέα χιλιάδες αθλητές.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Η ώθηση του Μπάιντεν για εκεχειρία». Κρίση στη Μέση Ανατολή: Για τον Πρόεδρο Μπάιντεν «η συμφωνία για εκεχειρία είναι ακόμα δυνατή».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Παρίσι αναβιώνει τη χαρά των Ολυμπιακών Αγώνων». Μετά τις σκιές του Ρίο και του Τόκιο, η Ολυμπιακή διοργάνωση ανακτά τη φωτεινότητα των καλύτερων εκδόσεων της και δίνει τη σκυτάλη στο Λος Άντζελες με μια φανταστική τελετή λήξης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter