Wall Street Journal: «Ο πιο φιλορώσος ηγέτης της ΕΕ συναντά τον Ζελένσκι»

Wall Street Journal: «Ο πιο φιλορώσος ηγέτης της ΕΕ συναντά τον Ζελένσκι»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ζορντάν Μπαρντελά: «Θα έχουμε απόλυτη πλειοψηφία»». Λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, ο πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού έδωσε συνέντευξη στη Le Figaro. Στη Liberation διαβάζουμε: «Πάνω από 210 αποσύρσεις υποψηφίων από τον β’ γύρο των βουλευτικών εκλογών». Οι υποψήφιοι έχουν αποσυρθεί από την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία στο πλαίσιο της συσπείρωσης του ρεπουμπλικανικού μετώπου κατά της ακροδεξιάς.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο κοστίζουν λιγότερο». Οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου για νέους πελάτες μειώθηκαν σημαντικά το πρώτο εξάμηνο του έτους σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Η Tagesspiegel αναφέρει: «”Η γρίπη των πτηνών δεν είναι υπό έλεγχο” Οι ιολόγοι προειδοποιούν για πανδημία». Όλο και περισσότεροι ειδικοί προειδοποιούν ότι η γρίπη των πτηνών θα μπορούσε να εξαπλωθεί στους ανθρώπους και να πυροδοτήσει το ξέσπασμα μιας νέας πανδημίας.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ενα σημάδι ότι έρχονται ισχυρότερα καιρικά φαινόμενα». Γιατί ο τυφώνας Μπέριλ αποτελεί  ένα πρώιμο σημάδι μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης εποχής. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο πιο φιλορώσος ηγέτης της ΕΕ συναντά τον Ζελένσκι». Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν πραγματοποίησε σπάνια επίσκεψη στην Ουκρανία για να μιλήσει για την ειρήνη.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Το Παρίσι είναι “η πόλη της αντίστασης” ενάντια στην ακροδεξιά, λέει η Ινταλγκό». H δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό υποστήριξε ότι το Παρίσι «πρεσβεύει την ελευθερία» μετά την επιτυχία της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ζελένσκι: “Η Ουκρανία χρειάζεται μια δίκαιη ειρήνη”». Ο Ουκρανός πρόεδρος συναντήθηκε με τον Βίκτορ Όρμπαν στο Κίεβο.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η απασχόληση σημειώνει ρεκόρ με 71.000 νέες θέσεις εργασίας τον Ιούνιο». Ο αριθμός των εγγεγραμμένων στην Κοινωνική Ασφάλιση αυξήθηκε σε 21,39 εκατομμύρια, ο υψηλότερος αριθμός από τότε που ξεκίνησαν οι καταγραφές.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Εκλογές την Πέμπτη με τίτλους τέλους για τους Συντηρητικούς

Γάζα: Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενώ ο Ισραήλ συνεχίζει τις επιχειρήσεις

Αιγαίο: Ιταλικό πλοίο ποντίζει καλώδια οπτικών ινών – Επιτήρηση από ελληνικά και τουρκικά πλοία

Η Ουκρανία απαντά στον Τραμπ πως δεν είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με τη Ρωσία και να εκχωρήσει εδάφη

Γαλλία – Εκλογές: Οι αντίπαλοι ενώνονται κατά της ακροδεξιάς της Λεπέν

Η «βασίλισσα της γαλλικής ποπ» καλεί να καταψηφιστεί η ακροδεξιά – «Γνωρίζω τι θα πει ρατσισμός»

Οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν στη Χάιφα

Τα WikiLeaks που αποκάλυψαν την υποτελή Ελλάδα – Ο Ασάνζ άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter