Wall Street Journal: «Γκρεμίζεται η υποστήριξη των Δημοκρατικών στον Μπάιντεν»

Wall Street Journal: «Γκρεμίζεται η υποστήριξη των Δημοκρατικών στον Μπάιντεν»

Στη Γαλλία, η Le Figaro γράφει: «Ο Μακρόν αναμένει έναν συνασπισμό “δημοκρατικών δυνάμεων”». Πρώτη δήλωση Μακρόν: «Κανείς δεν κέρδισε». Στη Liberation διαβάζουμε: «Η Αριστερά διαπραγματεύεται για να βρεθεί πρωθυπουργός». Οι Σύμμαχοι του Νέου Λαϊκού Μετώπου ελπίζουν να καταλήξουν σε μια πρώιμη συναίνεση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το AfD δημιουργεί νέα ριζοσπαστική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». Ένα ριψοκίνδυνο βήμα από το AfD στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Φον ντερ Λάιεν πριν από την επανεκλογή». Αγώνας δρόμου για την επανεκλογή της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Kορυφαίοι δημοκράτες υποστηρίζουν ότι ο Μπάιντεν πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει». Ο Μπάιντεν πρέπει να παράσχει αποδείξεις ότι μπορεί να νικήσει τον Τραμπ, λένε οι Δημοκρατικοί. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η πίεση στον Μπάιντεν συνεχίζεται». Η υποστήριξη των Δημοκρατικών στον πρόεδρο Μπάιντεν άρχισε να γκρεμίζεται, καθώς ο γερουσιαστής Πίτερ Γουέλτς τον κάλεσε να αποχωρήσει από την κούρσα.

Διαβάστε σχετικά: Τζο Μπάιντεν: Κλιμακώνονται οι πιέσεις να παραιτηθεί – Η χαριστική βολή και το «τεστ αντοχής»

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Στάρμερ: Η κρίση στις φυλακές είναι χειρότερη από ό,τι φοβόμουν». «Σοκαρισμένος» ο Στάρμερ με την κρίση στις φυλακές, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα πρόωρης αποφυλάκισης.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το ΝΑΤΟ στέλνει F-16 στο Κίεβο». Το ΝΑΤΟ υπόσχεται διαρκή δέσμευση στην Ουκρανία. Ο Γενς Στόλτενμπεργκ μίλησε για το «πιο εκτεταμένο αμυντικό σχέδιο από τον Ψυχρό Πόλεμο».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Τα πρώτα μαχητικά F-16 από το ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν προς την Ουκρανία». Τα αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφη θα παραδοθούν από τη Δανία και την Ολλανδία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter