Wall Street Journal: «Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αλλάζουν τακτική μετά την αποχώρηση Μπάιντεν»

Wall Street Journal: «Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αλλάζουν τακτική μετά την αποχώρηση Μπάιντεν»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η τελευταία κάρτα». Πιστεύετε ότι η Καμάλα Χάρις μπορεί να κερδίσει την προεδρική κούρσα των ΗΠΑ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ;. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ελπίδες για τους Δημοκρατικούς». Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις μπήκε στην εκλογική κούρσα, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των Δημοκρατικών εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ συσπειρώνονται πίσω από την Καμάλα Χάρις». Μετά την αποχώρηση του Μπάιντεν, η Χάρις είναι η ελπίδα των Δημοκρατικών να νικήσουν Τραμπ. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Θα υπάρξει ανατροπή στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ;». Όλο και περισσότεροι επιφανείς Δημοκρατικοί των ΗΠΑ στηρίζουν την Καμάλα Χάρις μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η Καμάλα Χάρις εξασφάλισε την υποστήριξη αρκετών Δημοκρατικών για να θέσει υποψηφιότητα». Αρκετοί κορυφαίοι Δημοκρατικοί συσπειρώθηκαν γύρω της μετά την απόφαση του προέδρου Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αλλάζουν τακτική μετά την αποχώρηση του προέδρου Μπάιντεν από την κούρσα». Οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να επανεξετάσουν τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας τους μετά την αποχώρηση του Μπάιντεν.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Κορυφαίοι Δημοκρατικοί υποστηρίζουν τη Χάρις για να σταθεί απέναντι στον Τραμπ». Οι Δημοκρατικοί συσπειρώθηκαν γρήγορα γύρω από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις εν μέσω της ταχέως εξελισσόμενης πολιτικής κατάστασης λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Η Χάρις ξεκινά την πρόκληση στον Τραμπ». «Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν, η κληρονομιά του είναι απαράμιλλη».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, η οποία διεκδικεί την κληρονομιά του Μπάιντεν, έλαβε την υποστήριξη της Νάνσι Πελόζι και άλλων κορυφαίων δημοκρατικών». Μετά την παραίτηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την κούρσα, εκατοντάδες Δημοκρατικοί εξέφρασαν την υποστήριξή τους απέναντί της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter