Βρετανία: Οι κλήσεις για βοήθεια και η σύλληψη δίπλα σε νεκροταφείο – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το τριπλό φονικό

Βρετανία: Οι κλήσεις για βοήθεια και η σύλληψη δίπλα σε νεκροταφείο – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το τριπλό φονικό

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την τριπλή δολοφονία που συντάραξε τη Βρετανία. Θύματα η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή ιπποδρομιών του BBC, Τζον Χαντ, οι οποίες υπέκυψαν στα τραύματα που τους προκάλεσε επίθεση με βαλλίστρα.

Η αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της Τετάρτης τον βασικό ύποπτο για το τριπλό φονικό. Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην στρατιωτικό Κάιλ Κλίφορντ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Κλίφορντ εντοπίστηκε τραυματισμένος σε νεκροταφείο του οικισμού Ένφιλντ στο βόρειο Λονδίνο.

Ο Κλίφορντ εργαζόταν ως υπάλληλος φύλαξης σε ιδιωτική εταιρεία ενώ φέρεται να συνδεόταν με μία από τις κόρες της οικογένειας Χαντ. Μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τραυματίας καθώς προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με βαλλίστρα μετά την επίθεση.

Διαβάστε σχετικά: Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης της τριπλής δολοφονίας της οικογένειας του σχολιαστή του BBC

Η κλήση και οι κραυγές

Ένα από τα θύματα φέρεται να κάλεσε την αστυνομία στον αριθμό έκτακτης ανάγκης (999), δευτερόλεπτα μετά την άγρια επίθεση του δράστη. Ο Guardian αναφέρει ότι στην κλήση ακούστηκαν κραυγές και ακολούθησε σιωπή.

Παράλληλα, η βρετανική εφημερίδα σημείωσε ότι ένα από τα θύματα έστειλε SMS καλώντας για βοήθεια.  Η σύζυγος του Τζον Χαντ, Κάρολ, εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος.

Διαβάστε σχετικά: Θρίλερ στη Βρετανία: Δολοφόνησαν με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις κόρες σχολιαστή του BBC

Αστυνομικές πηγές είπαν στον Guardian ότι τα τρία θύματα δεν ήταν φιμωμένα ή δεμένα όταν εντοπίστηκαν από τις Αρχές, αλλά υπήρχαν σημάδια απολίνωσης στους καρπούς και τα πρόσωπά τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι αρχικά είχαν δεθεί. Επίσης, όλα τα θύματα έφεραν τραύματα στα γόνατά τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter