Βρετανία: Με ένα ακραίο ξενοφοβικό βίντεο ο Σούνακ προσπαθεί να πείσει τους Βρετανούς να τον ψηφίσουν

Βρετανία: Με ένα ακραίο ξενοφοβικό βίντεο ο Σούνακ προσπαθεί να πείσει τους Βρετανούς να τον ψηφίσουν

Με ένα αισχρό, τοξικό και ακραία ξενοφοβικό βίντεο, παρότι ξέρει ότι το κόμμα του οποίου ηγείται θα βρεθεί στην αντιπολίτευση και μάλιστα έπειτα από βαριά ήττα, ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ρίσι Σούνακ, προσπαθεί την τελευταία στιγμή να αποσπάσει όσους περισσότερους ακροδεξιούς ψηφοφόρους μπορεί από την αγκαλιά του Νάιτζελ Φάρατζ.

Στην σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Χ, ο Σούνακ, έβαλε λεζάντα «Οι παράνομοι μετανάστες περιμένουν τους Εργατικούς» προϊδεάζοντας σχετικά με το τι ακολουθεί. Το βίντεο είναι αυτό:

Το γεγονός ότι το ακραία ξενοφοβικό βίντεο αυτό ανέβηκε μόλις τρεις μέρες πριν από τις εκλογές στην χώρα, εν είδει αρνητικής πολιτικής καμπάνιας εναντίον του βασικού πολιτικού αντιπάλου των Τόρις, αποτελεί άλλη μια απόδειξη της έκπτωσης της ποιότητας της πολιτικής αντιπαράθεσης, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως καταδεικνύεται και από τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές πολιτικές προτάσεις της γαλλικής ακροδεξιάς.

Σημειωτέον πως η κυβέρνηση του Ρίσι Σούνακ είναι αυτή που πέρασε από την Βουλή την συμφωνία με την Ρουάντα, η οποία προβλέπει πως οι αιτούντες άσυλο στην Βρετανία θα μεταφέρονται αυτομάτως στην… Ρουάντα, πριν καν εξεταστεί η αίτηση ασύλου τους από τις αρμόδιες βρετανικές υπηρεσίες. Στην ουσία το βίντεο αυτό, αποτελεί μια προσπάθεια υπεράσπισης από την πλευρά του Σούνακ της πολιτικής αυτής, η οποία σημειωτέον έχει δεχθεί σφοδρή κριτική ότι καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των προσφύγων.

Δείτε επίσης: Γαλλία: Μεγάλα κέρδη για την ακροδεξιά Λεπέν στα νοτιοανατολικά – Αντιστέκεται το Παρίσι

Ικανοποίηση Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών – «Μόνο ντροπή» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα πρόσκληση Κασσελάκη: Χρέος των προοδευτικών δυνάμεων είναι το ανάχωμα στις συγκαλύψεις

Βορίδης: Έχω «ιστορική σχέση» με τo κόμμα της Λεπέν – Πρώην αντιπρόεδρος είναι «φίλος μου και κουμπάρος μου»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter