Βραβείο Επιτυχημένου Branding για τη 3αλφα στα Packaging Awards 2024

Βραβείο Επιτυχημένου Branding για τη 3αλφα στα Packaging Awards 2024

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. διακρίθηκε με το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Successful Branding στα Packaging Awards 2024 για τη σειρά «Υπέροχες Υπερτροφές». Το βραβείο αυτό αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της καινοτόμου προσέγγισης της εταιρείας στη συσκευασία και της δέσμευσής της για την προώθηση υγιεινών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.

Η σειρά «Υπέροχες Υπερτροφές», που περιλαμβάνει προϊόντα όπως Βιολογικό Φαγόπυρο Ψημένο, Βιολογική Κινόα και Βιολογικούς Σπόρους Τσία, διακρίθηκε για τις βιώσιμες συσκευασίες της, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά και ξεχωρίζουν για την premium αισθητική τους. Οι συσκευασίες της 3αλφα συνδυάζουν την περιβαλλοντική ευαισθησία με την εξαιρετική ποιότητα, προσφέροντας παράλληλα στον καταναλωτή πρακτικές λύσεις και πληροφορίες για τη χρήση των προϊόντων.

Η διάκριση αυτή ενισχύει τη θέση της 3αλφα ως πρωτοπόρου στον τομέα των τροφίμων, με στρατηγικό προσανατολισμό στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών για υγιεινές επιλογές και βιώσιμες πρακτικές. Ο κ. Άγης Καραγεωργίου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σχολίασε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή και αυθεντική ταυτότητα για τα προϊόντα μας, η οποία αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία».

Η 3αλφα συνεχίζει να εξελίσσεται, επενδύοντας σε βιώσιμες λύσεις συσκευασίας που προάγουν την υπευθυνότητα και υποστηρίζουν τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, παραμένοντας πιστή στις αξίες της για ποιότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter