Βουλή: Υπερψήφισε η Λινού το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Βουλή: Υπερψήφισε η Λινού το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς και την ενίσχυση των ΟΤΑ υπερψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης, Χάρης Κατσιβαρδάς και Αθηνά Λινού, η οποία είχε διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη για το ινστιτούτο Prolepsis.

Το νομοσχέδιο «πέρασε» με 159 «ναι», 128 «όχι», ενώ οκτώ βουλευτές δήλωσαν «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με δεδομένο ότι ο Λ. Αυγενάκης δεν έχει διαγραφεί από το κόμμα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν κοντά στην επαναφορά του στην ΚΟ, αλλά και της επίμονης προσπάθειας του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Χ. Κατσιβαρδά, να ενταχθεί στο κοινοβουλευτικό δυναμικό της ΝΔ, εντύπωση προκαλεί η στάση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παρείχε στήριξη στην πλειοψηφία.

Το documentonews.gr επικοινώνησε με την κ. Λινού, η οποία σε σχετικό ερώτημα απάντησε πως έκρινε ότι τα περισσότερα σημεία του νομοσχεδίου τα έκρινε θετικά και γι’ αυτό υπερψήφισε. Στο ερώτημα αν θα επαναλάβει αυτήν την ασυνήθιστη πρακτική, αντέτεινε πως αυτό θα εξαρτηθεί από τις προβλέψεις του εκάστοτε νομοσχεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Λινού διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη της ανάληψης καθηκόντων από τον Νίκο Παππά, με πολλούς να ερμηνεύουν την απόφαση του προέδρου της ΚΟ ως μία προσπάθεια εξευμενισμού του Π. Πολάκη.

Διαβάστε επίσης

Tετ-α-τετ Μπακογιάννη και Πολάκη: «Θα γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι τσι Χαλέπας»

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Εύβοια: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον θείο του μέσα στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 38χρονος δράστης

Ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα με ανέμους 260 χλμ./ώρα – Δραματικές εκκλήσεις για εκκενώσεις (Videos)

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter