Βουλή: «Ξηλώνεται» ο Χουρδάκης – Νέος γύρος επιστολών για εκπρόσωπο ανεξάρτητων βουλευτών

Βουλή: «Ξηλώνεται» ο Χουρδάκης – Νέος γύρος επιστολών για εκπρόσωπο ανεξάρτητων βουλευτών

Παύεται από εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών ο Μιχάλης Χουρδάκης μετά τις επιστολές διαμαρτυρίας συναδέλφων του και -κυρίως- εξαιτίας της άρσης της εμπιστοσύνης της Αθηνάς Λινού προς το πρόσωπο του.

Μία εβδομάδα πρόλαβε να διατελέσει εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων ο πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Έπειτα από τις επιστολές των Παύλου Σαράκη, Χάρη Κατσιβαρδά, Μιχάλη Γαυγιωτάκη και Αθηνάς Λινού, η οποία είχε ζητήσει αρχικά να την εκπροσωπεί ο κ. Χουρδάκης και στη συνέχεια επανήλθε με νέα επιστολή που άλλαξε τους συσχετισμούς, ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε την επανάληψη της διαδικασίας ορισμού εκπροσώπου για τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Γι΄ αυτό και προώθησε επιστολή και στους 14 ανεξάρτητους, καλώντας τους να δηλώσουν εντός τριών ημερών ποιον ή ποια προτιμούν να τους εκπροσωπεί στη Διάσκεψη των Προέδρων με δικαίωμα ψήφου, κάτι που επικρίθηκε έντονα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ως εκ τούτου, το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες επιστολές θα αποτελέσει τον νέο εκπρόσωπο των ανεξάρτητων βουλευτών. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε -σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής- γίνεται κλήρωση.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Μανώλης Χριστοδουλάκης… for president, όταν έρθει η ώρα;

ΝΔ: Αγεφύρωτο το χάσμα Μαξίμου και διαφωνούντων – Στο… κενό τα γαλάζια «τραπεζώματα»

Νέο ευρωπαϊκό ράπισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

ΗΠΑ: Έσκισε ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο γιατί… νόμιζε ότι ήταν του Ισραήλ (Video)

Ανοχύρωτοι και νομικά ακάλυπτοι οι «ήρωες» εθελοντές πυροσβέστες – Ο άδικος χαμός των δύο νέων ανέδειξε τις μαύρες τρύπες στο φτηνό δόγμα Κικίλια

Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο – Τουλάχιστον 10 νεκροί και 15 τραυματίες

Εκτός ελέγχου η βία μεταξύ των ανηλίκων – Η κυβέρνηση ονειρεύεται καταστολή αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ρίζα του

Βουλιαγμένη: Εμπρησμός σε γνωστό εστιατόριο – Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό

Mε σεβασμό στον Θανάση Καρτερό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter